Russeknuter

  • 22.04.2017, 20:5910 runder gjennom rundkjøringen? Check. Laserkontroll iført refleksvest med hårføner? Check. Gå inn i nærbutikk i bare håndkle og spørre etter sjampo? Check. 

Totalt var jeg med/vitne til 6 forskjellige russeknuter før jeg tok kvelden, men må si at den aller kjekkeste var å gå inn i en butikk i bare håndkle for å spørre om de solgte sjampo. Jeg hadde egentlig aldri tenkt å gjøre denne knuten, men hva er det folk sier? Yolo? Jeg trodde også det skulle være skummelt og kleint å gjøre det, men egentlig var det bare løye. Tror til og med de fleste kundene syntes dette var løye da fire jenter i håndkle kommer troppende inn en butikk og en femte i russebukse og åpenbart filmer dette. Viktig å forevige slike øyeblikk!

Så nå er spørsmålet - blir det å springe naken rundt skolen det neste jeg gjør? Foreløpig tviler jeg, men du vet jo aldri.

Må også si det var interessant å å ha laserkontroll da de aller fleste bilene sakket ned. Derfor lurer jeg på om de egentlig kjørte for fort og trodde vi var politi, eller om det var for å ha bedre tid til å se på oss hvor vi stod på begge sider av veien.

Hva synes du om russen og russeknuter?

 

Facebook HER, Instagram HER 

Selvpromotering på høyt nivå

  • 12.04.2017, 22:05Takket være russetiden fant jeg ut at jeg hadde muligheten til "gratis" selvpromotering. Jeg har såklart betalt for russekortene, men de skulle jeg ha uansett om jeg valgte det eller ikke, og derfor "gratis" selvpromotering. Jeg la nemlig til bloggadressen min, og føler selv at jeg var ett geni da jeg gjorde det. Totalt fikk jeg 600 russekort som jeg kan gi i hutt og pine, og da er det vell mulig å få en leser til og to?

Selv er jeg veldig fornøyd og glad over russekortet jeg endte opp med. Jeg var veldig tidlig klar på at jeg ikke vil ha noe om sex eller drikking på mitt, for selv om jeg synes det er løye på andre, er det noe med hvordan jeg selv hadde følt meg om jeg gav det videre til unger. Og de aller fleste som ber om russekort er unger. Jeg har ett fult prinsessetema på kortet mitt, og jeg passet derfor på at på russebuksen min måtte jeg ha en eller annen form for krone.

Jeg må også si at favorittingen min for øyeblikket er å gå rundt i russebuksen min og se unger som kommer springende og spør om kort. Det får meg til å smile over hvor lett det egentlig er å glede noen. Det skal nemlig ikke så mye til å passe på at jeg har nok kort i buksen min, for å så gi noen i løpet av en hel dag. Og er det noe jeg tror jeg kommer til å huske fra russetiden er det smilende til ungene når de tar i mot kortene.

"Krigar"

  • 10.04.2017, 21:30Jeddu! På fredag gikk jeg gjennom mitt livs andre dåp, men denne gangen husker jeg alt noe jeg synes er ganske greit. Og kanskje var det ikke den tradisjonelle metoden hvor presten har på seg en hvit kappe og heller vann på en skrikende unge mens han siterer bibelen, men det er vell bagateller? Torsdag kickstartet vi nemlig russetiden og på fredag var russensårlige dåp hvor du har 10 sekunder på deg på å drikke 0,33 av valgfri drikke. Tro det eller ei klarte jeg å helle i meg hele soloboksen uten å få resten over meg. De som kjenner meg vet at jeg normalt drikker veldig sent, så jeg er like sjokkert som dere at jeg fikk det til!

Om du ikke gjettet det fikk jeg dåpsnavnet "Krigar" basert på MS-diagnosen om jeg forstod det rett på de to som sendte det inn. Så når jeg går rundt med den hatten nå føler jeg meg som en levende versjon av Demi Lovato sin sang med navnet Warrior. Jeg er veldig fornøyd med navnet mitt, og tror ikke jeg kan tenke på noe som hadde passet meg bedre enn det. Spesielt med tanke på at jeg ikke vil være noe overfladisk, men noe mer så er jeg glad for at mitt har en dypere mening enn hva mange andre har.

Jeg tenker en del på om jeg skal prøve å få filmet til en video en del av de morsomme knutene jeg skal gjøre i den kommende måneden for så å enten dele underveis eller helt til slutt. Er dette noe som kunne vært spennende?

Om meg

Tanya S. Johnsen

18 år gammel jente med MS som blogger om livet sitt.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no