Tanya S. Johnsen

Undersøkelse

Hadde satt pris på om flest mulig tar seg tid til å svare på denne korte undersøkelsen for å hjelpe meg å forbedre innholdet mitt. Du kan svare direkte i innlegget, og jeg hadde satt pris på respons. På forhånd takk!

  • Skrevet: 22.04.2016
  • Klokken: 17:41
  • Kategori: Markedsføring
  • Kommentarer: 0

Markedsføringsprosjekt

Hvis du har vært innom bloggen min det siste døgnet har du kanskje merket at alle innleggene mine er slettet, og det samme på facebook-siden min. Da jeg varslet om dette var jeg også litt uklar i hva som faktisk skal skje, og tenker nå å forklare nærmere hva jeg planlegger. Satser på at jeg også kan få hjelp av dere lesere i prosjektet mitt, for å teste litt teori i praksis i tillegg som jeg tror det kan hjelpe på karakteren min.

Hvordan kan jeg bli kjent?
Vil anta at "arbeidstittelen" min forteller det meste, og det prosjektet mitt skal handle om - å markedsføre meg selv som en blogger. Altså bruke forskjellige metoder som facebook, snapchat og egentlig det meste som kommer opp. Foreløpig har jeg funnet på 3 ting jeg selv skal lage som jeg da vil få karakter på, men i tillegg har jeg mål om å gå enda lengre med dette - komme i kontakt med skikkelig media også!

Bloggen min kommer til å fungere som tidligere; jeg kommer til å skrive innlegg om livet mitt med MS. Kommer ikke til å legge skjul på noe, ta for meg viktige temaer som skole, vennskap, kjærlighet osv. Om der er noe dere ønsker jeg skal skrive om så er det bare til å kommentere dette innlegget, så skal jeg ta det med!

Markedsføring:
I dette prosjektet har jeg mulighet for å få 3 ulike karakterer, og vi står helt fritt med hvordan vi vil markedsføre, men det bør ha en rød trå. Sykdommen min har jeg planlagt skal være min røde tråd gjennom en reklamevideo, plakater/postere og en artikkel om jeg har tid til det. Dette kommer til å være en spennende, og virkelig utfordrende oppgave! Ikke bare har jeg tenkt å overbevise lærerne mine, men også dere som klikker inn på bloggen min og meg selv.

Selv om jeg kommer til å jobbe masse med å få dette til, kommer jeg også til å trenge all hjelpen jeg kan få fra dere. Delinger og tilbakemeldinger er ting jeg hadde satt veldig pris på, for selv om jeg bruker dette til mitt skoleprosjekt er det fortsatt utrolig viktig for meg å formidle mine budskap!

  • Skrevet: 20.04.2016
  • Klokken: 19:42
  • Kategori: Markedsføring
  • Kommentarer: 0
hits