hits

tanya s. johnsen

Livets late dager

 • Skrevet: 27.04.2017
 • Klokken: 20:19
 • Kategori: Blogg

Det er rart hvordan det konstant blir for meg at når jeg først har mye tid, har jeg ikke tid til noe. Jeg vet ikke om det er jeg som bare tenker for meg selv at jeg ikke må gjøre det med en gang, for jeg har jo god tid, eller om det er at jeg føler selv jeg har så mye å få gjort at jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang. Uansett hva det er så er det ett stort problem.

Forrige uke kom jeg meg heldigvis gjennom målet mitt for historien, men nå ligger jeg dessverre bakpå igjen. Skal prøve å få gjort noe så snart jeg har skrevet ferdig dette innlegget. Derimot har jeg klart å gjøre meg "ferdig" med mediaprøveeksamen som har levering på mandag. Jeg har fått lagd hele produktet mitt ferdig nå, og i morgen etter skolen skal jeg få filmet en video hvor jeg demonstrerer produktet mitt.Ser selv at jeg har forbedringspotensialer, og ting jeg kunne gjort enda bedre, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med produktet mitt! Det skal være en boks med ferdig tomatsuppe, kokt makaroni, litt ost og tortillachips i porsjonstørrelse. Middagstips til alle; det er vanvittig godt! Poenget mitt er at det skal være lett og lage, og produktene skal allerede være ferdig, bare tomatsuppen som må varmes opp før du tilsetter de andre tingene.

Men nå skal jeg få gjort litt historie, og i morgen har jeg tenkt å skrive klart mer enn ett innlegg så snart jeg er ferdig med å filme til media. Jeg liker å legge ut hver dag, og sitter bare igjen med en dårlig samvittighet for å ikke gjøre det.

LagreLagre

 • Skrevet: 27.04.2017
 • Klokken: 20:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

BulletjournalDet er søndag, og da tenkte jeg at jeg kunne dele med dere hvordan jeg har kontroll på hver eneste uke av avtaler og hva jeg har tenkt å få gjort. Da jeg var i Spania oppdaget jeg ett planleggingssystem, om jeg kan kalle det det, som heter Bulletjournal. Det er nesten som en helt vanlig almanakk, men her er det du som er eieren av boken som gjør akkurat hva du vil. Ønsker du en hel side for å skrive ned for en hel dag gjør du det, ønsker du å bare lage dagene som de kommer, gjør du det.

Jeg har prøvd meg litt frem i nesten to måneder hvor jeg vil ha en oversikt over hele måneden, men også over hver uke. Foreløpig har jeg ikke så mye som skjer i løper av en uke, så der formatet jeg har avbildet er det jeg har funnet ut fungerer best for meg. Da har jeg oversikt over hver dag hvor jeg først skriver inn hva som skjer, og etterpå oppgavene jeg har den dagen - om det er å rydde kjøkkenet, vanne blomsten på rommet, vaskesminkekoster, støvsuge, øve på historie osv osv. Jeg fører også en plan over hva jeg ønsker å få gjort i løpet av den uken, og plasserer tingene hvor jeg har tid etter hver som dagene går.

I tillegg så tegner jeg hver kveld hva værmeldingen sier om den dagen. Da blir det gjerne en sky med en liten sol, en sky med regn osv samt jeg også setter inn hva den høyeste og laveste temperaturen skal være. På den måten kan jeg se på om været og temperaturen har noe med hvor mange av oppgavene jeg har fått gjort.

Tenker at neste helg kan jeg lage ett eller flere større innlegg om bulletjournalen min hvor jeg viser alt jeg holder styr på i løpet av en måned - så kanskje noen andre også finner ut at dette kunne vært interessant? Om du er nysgjerrig allerede nå kan du søke opp Bulletjournal på youtube hvor du vil finne mange forskjellige varianter. 

Om noen skulle lure skriver jeg en del på engelsk for å forbedre meg selv i det språket.

Ha en riktig god søndag, og jeg ønsker alle en fin uke!

 • Skrevet: 23.04.2017
 • Klokken: 15:23
 • Kategori: Bulletjournal
 • Kommentarer: 0

Russeknuter

 • Skrevet: 22.04.2017
 • Klokken: 20:59
 • Kategori: Skole10 runder gjennom rundkjøringen? Check. Laserkontroll iført refleksvest med hårføner? Check. Gå inn i nærbutikk i bare håndkle og spørre etter sjampo? Check. 

Totalt var jeg med/vitne til 6 forskjellige russeknuter før jeg tok kvelden, men må si at den aller kjekkeste var å gå inn i en butikk i bare håndkle for å spørre om de solgte sjampo. Jeg hadde egentlig aldri tenkt å gjøre denne knuten, men hva er det folk sier? Yolo? Jeg trodde også det skulle være skummelt og kleint å gjøre det, men egentlig var det bare løye. Tror til og med de fleste kundene syntes dette var løye da fire jenter i håndkle kommer troppende inn en butikk og en femte i russebukse og åpenbart filmer dette. Viktig å forevige slike øyeblikk!

Så nå er spørsmålet - blir det å springe naken rundt skolen det neste jeg gjør? Foreløpig tviler jeg, men du vet jo aldri.

Må også si det var interessant å å ha laserkontroll da de aller fleste bilene sakket ned. Derfor lurer jeg på om de egentlig kjørte for fort og trodde vi var politi, eller om det var for å ha bedre tid til å se på oss hvor vi stod på begge sider av veien.

Hva synes du om russen og russeknuter?

 

Facebook HER, Instagram HER 

 • Skrevet: 22.04.2017
 • Klokken: 20:59
 • Kategori: Skole
 • Kommentarer: 4

Get to know me tag

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 21:22
 • Kategori: Blogg

I hvilken butikk ville du brukt alle pengene på et kredittkort?
Tror det hadde vært en bokhandel! Jeg elsker bøker og vet at som f.eks med Harry Potter ønsker jeg meg to eksemplarer til av hver eneste bok selv om jeg ble nettopp ferdig med å kjøpe dem. Jeg ønsker dem innbundet på engelsk og illustrert som de holder på med nå. I tillegg er listen min lang med andre bøker jeg kunne tenke meg.

Hva var ditt favoritt TV-program da jeg vokste opp?
Jeg husker jeg elsket noe som het Seventh heaven, så det hver eneste dag etter jeg kom hjem fra skolen med mamma. På Disney likte jeg også veldig godt Hannah Montana og er noe jeg fint kunne sett på enda faktisk!

Hva var din favorittleke som barn?
Ingen faktisk. Jeg likte ikke å leke, og om jeg lekte så var det skole med søskenbarna mine og jeg var alltid den flinke eleven (om du leste gårsdagens innlegg ser du nok at jeg ble påvirket og hadde snill-pike syndrom hvor jeg bare vil ha best mulig karakterer). Det jeg derimot likte som barn var å lese.

Hvor gammel er det eldste skoparet du har?
Her er jeg veldig usikker egentlig. Jeg har ett par svarte Kawasaki som jeg bruker på 17. mai når jeg går i toget jeg tror vi kjøpt i 7. klasse. Ellers kan det være noen Nike sneakers fra rundt samme tid som Kawasako (som jeg tror er eldre), men er usikker på om de er blitt kastet eller hva.

Kan du spille noen instrumenter?
Jeg kan spille flygelhorn, horn, kornett (kunne sikkert klart flere instrumenter i korpset om jeg hadde prøvd), piano så lenge det ikke er akkorder og kan litt blokkfløyte.

Hva er det mest nerdete du gjør på fritiden?
Jeg vet ikke om det kommer under kategorien nerdete, men for øyeblikket bruker jeg store deler av fritiden min til å spille pokemon go igjen. Mange vil også si at korps er veldig nerdete, noe jeg er veldig uenig, men kanskje det trumfer? 

Hva er din favoritt frokostblanding?
Cocopops er noe av det beste jeg vet. Når jeg er på ferie i syden er det gjerne frokost, lunsj, middag og kveldsen min. Da trenger jeg egentlig ikke andre matretter for jeg er såpass fornøyd.

Hva var den verste straffen du har fått på skolen?
Jeg ble en gang sendt på gangen for jeg lo av at det var blitt gjort "hærverk" i klasserommet. Noen hadde tatt teip, vann og fyrstikker på gulvet og åpenbart gikk jeg for langt ved å le av dette.

Hva var kallenavnet ditt i barndommen?
Tannå, så jeg brukte overalt Tanna på spill!

Har du noen merkelige fobier?
Jeg hater og kan ikke fordra tær, får en veldig ekkel følelse i kroppen min av det. Eneste jeg klarer å se på er min egne for jeg har tvunget meg selv til det gjennom mange år fordi jeg må jo klippe neglene etter hvert.

Hva er din favoritt pringles smak?
Den originale

Har du noen gang fått ett dikt eller en sang skrevet om deg?
Ikke som jeg kommer på, men jeg husket på barneskolen drømte jeg om at gutter skulle gjøre det. Var nok en liten romantiker på den tiden.

Henger du toalettpapiret mot eller fra veggen?
Toalettpapiret henger fra veggen slik at der du river er på utsiden.

Hva eller hvem er du "skap" fan av?
Kan vell ikke si jeg er en "skap" fan av dem, for jeg har vært fan veldig lenge, men nå er mye mer uskyldig og jeg gir ikke stort inntrykk om at jeg liker dem - One Direction. Louis Tomlinson fikk faktisk plass på russebuksen min.

Hva er fellestrekket med alle dine crush/forelskelser?
Dette er faktisk ganske morsomt for alle utenom én person på snart 19 år har hatt brunt hår. Beklager gutter, men dere må nesten ha brunt hår for at jeg finner dere attraktivt. Alle forholdene mine har vært med gutter med brunt hår.

Hvor og når hadde du ditt første kyss?
1. desember i 5. klasse i en "skog" hvor jeg og vennegjengen min var veldig ofte. Funfact: Han var den første kjæresten min og heter akkurat det samme som han jeg er i ett forhold med nå.

Hva er det verste dyret du har hatt?
Kan ikke påstå at jeg har hatt dyr, men hadde noen andre sine fisker i ett år og må si at jeg ikke var akkurat imponert over levetiden!

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 21:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Konsentrasjonsvansker

 • Skrevet: 20.04.2017
 • Klokken: 20:06
 • Kategori: Blogg

I flere dager nå har jeg prøvd å øve på historie, noe som til nå ikke har gått særlig bra. Jeg har fått muligheten til å ta en ekstra prøve for å få til en 5'er på karakterkortet, så det er viktigere enn noen gang at jeg øver og lærer meg alt i god tid. For meg har det veldig mye å si for det mentale at jeg ender opp med en karakter jeg føler jeg har gjort meg fortjent til, dette er ett fag jeg har elsket så lenge jeg kan huske og jeg har bare to fag dette året, så det føles rett at jeg må ha 5'eren, selv om mange nok mener at jeg burde være fornøyd med karakteren 4. Og ja, det bør jeg. Men ulikt mange andre har jeg fått 5'ere i historie gjennom hele ungdomsskolen, vært nærme 6'ere, og når det er fag jeg interesserer meg så mye i kan jeg ekstremt mye. Derfor har det mye med mitt forhold til dette faget, og ikke andre sitt forhold.

Kanskje er det verre at jeg har lagt så mye press på meg selv for den éne prøven, for nå har jeg konsentrasjonsvansker. Nå i skrivende stund har jeg nettopp planlagt mange steder jeg skal kontakte for gevinster for noe vi i Førre Musikkorps skal gjøre, og da tankekartet mitt var ferdig fant jeg ut at jeg måtte jo blogge. Hadde en god del lesere i går, og det vil jeg såklart opprettholde! Så da sitter jeg bare her da, oppgitt over meg selv og hodet mitt som fokuserer på så mange ting som ikke er det jeg føler det burde være.

Noen som har tips til ting å gjøre når konsentrasjonen er borte?

 

Facebook HER, Instagram HER 

 • Skrevet: 20.04.2017
 • Klokken: 20:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Den perfekte sofaen

 • Skrevet: 19.04.2017
 • Klokken: 15:21
 • Kategori: Interiør

//Betalt innlegg

Det er veldig rart for meg at om ganske så nøyaktig 2 måneder ser jeg klassen min bli uteksaminert, få vitnemålet og forsvinne til sine videre utdannelse. Selv om jeg selv ikke skal videre med en gang betyr det ikke at jeg kommer til å bli værende hjemme. Mest sannsynligvis kommer jeg til å flytte med kjæresten min hvor han havner på skole.

Med ett hodet som konstant tenker på leilighet, møbler og andre ting, tar jeg meg selv ofte i å studere andre sine møbler. Var det en fin sofa? Er den komfortabel å sitte i? Kunne jeg likt å hatt den selv? For slikt som sofa må være nøye planlagt. Den kan ikke være for stor etter som det er begrenset størrelse på leilighet vi kan finne oss, den skal kunne romme mer enn oss to slik at vi kan ha besøk, og det aller beste var om det var en mulighet for å bruke det til en sovesofa i tilfelle noen skulle overnatte.


Når det kommer til en slik sofa jeg beskrev, har jeg funnet en på cilli sin nettside. Dessverre tror jeg at den kommer til å være litt i dyreste laget for meg når jeg først flytter ut, om det er nå til sommeren eller så snart jeg har gjort meg ferdig som privatist. Allikevel tror jeg den hadde vært helt perfekt etter som at du kan dra ut på midten og så blir det til en sovesofa. Det er nesten litt deprimerende at jeg allerede har funnet den perfekte sofaen, når jeg mest sannsynligvis må kjøpe meg 

Jeg håper virkelig at det er flere enn meg som allerede nå tenker på potensielle møbler og andre ting du trenger til dagen du flytter ut. Møbler og alt interiør har en god del å si om deg som person føler meg, og derfor er det spesielt viktig for meg å finne de tingene jeg synes passer perfekt. Ting skal se bra ut, men det aller viktigste er komfort og hvor praktisk det er. I mindre leiligheter som vi mest sannsynlig kommer til å flytte til, må vi være flinke til å finne smarte lagringsmetoder som gjør at vi har plass til mer på mindre.

 • Skrevet: 19.04.2017
 • Klokken: 15:21
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5

Hvor for er fort nok?Jeg er ikke den raskeste sjåføren, men jeg er heller ikke den tregeste. Faktisk er det slik at står det ett 70 skilt, kjører jeg i 70-72, for jeg gjør så godt jeg kan å følge fartsgrensen. Jeg vet at den kan være irriterende for andre om du kjører for sent, og jeg har også blitt fortalt at du som oftest kan gå opp 2-3 km etter som tallet vanligvis viser mer enn hva det faktisk er. Jeg har forståelsen for hvorfor fartsgrensen er slik den er. Det er basert på bebyggelse og hvilken type vei det er, så kjører du fortere setter du både deg selv om andre i unødvendig fare.

Jeg kan forstå at noen mennesker synes det er kjekkere med litt mer fart og spenning. Jeg kan forstå at noen liker å tøye grensene - men da lurer jeg egentlig på hvor for er fort nok? Hvor høy hastighet trengs det for at du føler at dette er nok?

Nesten dagelig opplever jeg idioter i trafikken. Og da mener jeg ikke de som bare irriterer ved å ikke bruke blinklys, men faktiske idioter. Eller de er ikke idioter, de er priviligerte mennesker som er så heldig at skilter og regler ikke gjelder dem. Tro meg, jeg er sjalu, for bryter jeg fartsgrensen eller andre ting får jeg dobbelt så mange prikker enn en person som er over 25 år. Gjør jeg en av de tingene andre mennesker synes er kjekt kan jeg risikere lappen. 

I år skal en goPro være det øverste på ønskelisten min. Da vil jeg ha den fremme i bilen mens jeg kjører, uansett hvor, og filme det som skjer. Og da vil jeg finne ut om det finnes ett sted hvor jeg kan sende inn ulovlige og ofte farlige forbikjøringer jeg enten er vitne til, eller opplever selv. For disse priviligerte menneskene som synes det er greit å ta forbikjøring på dobbel sperrelinje samtidig som jeg holder fartsgrensen - de vil jeg bare ha vekk fra veien. Selv om de selv synes det e greit å sette seg selv i en farlig situasjon, synes ikke jeg at det er greit at de setter meg eller andre mennesker i den. Ikke uten at vi kan velge selv å være med på det, men da er det bare ett idiotisk valg de har tatt.

Så må jeg bare spørre av ren nysgjerrighet. Hvor for er fort nok for at dere ikke har behovet for å kjøre forbi meg? Meg som faktisk holder farten.

 

Facebook HER, Instagram HER 

Mine mest leste blogginnlegg

 • Skrevet: 14.04.2017
 • Klokken: 12:02
 • Kategori: Blogg

Tenkte det kunne være morsomt å se på de mest leste innleggene jeg har på bloggen, og de innleggene som har fått lesertallet mitt til å skyte til himmels i perioder. Det er ihvertfall interessant for meg, for det viser jo at det er ting folk interesserer seg åpenbart for. Hva er din favoritt blant mine innlegg?

Helvetesdagen
Ett innlegg om dagen da jeg fikk diagnosen MS, og hvordan jeg følte meg oversett av helsepersonell. Dette er kanskje ett av de mest personlige innleggene jeg har skrevet, for jeg viser en del følelser i dette innlegget.

Vil du ansette meg?
Ett innlegg om at jeg i grunn trenger en jobb. Dessverre var det ingen som hyret meg, så kjenner du noen som trenger folk er fortsatt all informasjonen i dette innlegget relevant. Tror det bare er alderen min som har endret seg.

Det er ikke løsningen
Ett innlegg om at jeg synes mange med MS flykter fra sykdommen og tror løsningen på livet bare er å få stamcellebehandling.

Nå må du stå opp!
Dette innlegget tror jeg gjorde at flere forstod fatiguen min, spesielt med tanke på at jeg prøvde på å gjøre en morsom vri på utmattelsen. Dette innlegget sammen med helvetesdagen var 2 av 3 innlegg som kom i ett magasin som heter Ung med MS.

Ha en fortsatt fin påskeferie!

 

 

Facebook HER, Instagram HER 

 • Skrevet: 14.04.2017
 • Klokken: 12:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Selvpromotering på høyt nivå

 • Skrevet: 12.04.2017
 • Klokken: 22:05
 • Kategori: SkoleTakket være russetiden fant jeg ut at jeg hadde muligheten til "gratis" selvpromotering. Jeg har såklart betalt for russekortene, men de skulle jeg ha uansett om jeg valgte det eller ikke, og derfor "gratis" selvpromotering. Jeg la nemlig til bloggadressen min, og føler selv at jeg var ett geni da jeg gjorde det. Totalt fikk jeg 600 russekort som jeg kan gi i hutt og pine, og da er det vell mulig å få en leser til og to?

Selv er jeg veldig fornøyd og glad over russekortet jeg endte opp med. Jeg var veldig tidlig klar på at jeg ikke vil ha noe om sex eller drikking på mitt, for selv om jeg synes det er løye på andre, er det noe med hvordan jeg selv hadde følt meg om jeg gav det videre til unger. Og de aller fleste som ber om russekort er unger. Jeg har ett fult prinsessetema på kortet mitt, og jeg passet derfor på at på russebuksen min måtte jeg ha en eller annen form for krone.

Jeg må også si at favorittingen min for øyeblikket er å gå rundt i russebuksen min og se unger som kommer springende og spør om kort. Det får meg til å smile over hvor lett det egentlig er å glede noen. Det skal nemlig ikke så mye til å passe på at jeg har nok kort i buksen min, for å så gi noen i løpet av en hel dag. Og er det noe jeg tror jeg kommer til å huske fra russetiden er det smilende til ungene når de tar i mot kortene.

 • Skrevet: 12.04.2017
 • Klokken: 22:05
 • Kategori: Skole
 • Kommentarer: 3

"Krigar"Jeddu! På fredag gikk jeg gjennom mitt livs andre dåp, men denne gangen husker jeg alt noe jeg synes er ganske greit. Og kanskje var det ikke den tradisjonelle metoden hvor presten har på seg en hvit kappe og heller vann på en skrikende unge mens han siterer bibelen, men det er vell bagateller? Torsdag kickstartet vi nemlig russetiden og på fredag var russensårlige dåp hvor du har 10 sekunder på deg på å drikke 0,33 av valgfri drikke. Tro det eller ei klarte jeg å helle i meg hele soloboksen uten å få resten over meg. De som kjenner meg vet at jeg normalt drikker veldig sent, så jeg er like sjokkert som dere at jeg fikk det til!

Om du ikke gjettet det fikk jeg dåpsnavnet "Krigar" basert på MS-diagnosen om jeg forstod det rett på de to som sendte det inn. Så når jeg går rundt med den hatten nå føler jeg meg som en levende versjon av Demi Lovato sin sang med navnet Warrior. Jeg er veldig fornøyd med navnet mitt, og tror ikke jeg kan tenke på noe som hadde passet meg bedre enn det. Spesielt med tanke på at jeg ikke vil være noe overfladisk, men noe mer så er jeg glad for at mitt har en dypere mening enn hva mange andre har.

Jeg tenker en del på om jeg skal prøve å få filmet til en video en del av de morsomme knutene jeg skal gjøre i den kommende måneden for så å enten dele underveis eller helt til slutt. Er dette noe som kunne vært spennende?

Uken som har gått - UKE 13

 • Skrevet: 09.04.2017
 • Klokken: 19:40
 • Kategori: Blogg

Ukens høydepunkt: Det er veldig vanskelig for meg å velge ett ukens høydepunkt nå etter som de siste dagene var veldig kjekke. Allikevel tror jeg at jeg ender opp på at vi hadde suprise-gullbryllup for besteforeldrene mine i går, og var veldig kjekt å se at det faktisk var en overraskelse, i tillegg til at det var veldig koselig å gjøre noe slikt for dem.

Ukens craving: Jeg har hatt utrolig lyst på nudler, sterke nudler siste dagene. Eller jeg har opplevd det en del i siste måneden at jeg har ett behov, men jeg aner ikke hvor jeg finner den smaken jeg kjenner i munnen min og jeg ikke vet hvordan jeg skal forklare. Om noen vet om noen thai/sterke nudler så setter jeg pris på tilbakemelding.

Ukens nedtur: Jeg har hatt feber hele denne uka og er heldigvis på bedringens vei nå! Har derfor vært minimalt på skolen og flere dager bare lå jeg langflat og ikke orket å bevege meg omtrent.

Ukens opptur: Få pyntet russebuksen min helt ferdig etter jeg begynte på den forrige søndag! Eneste problemet er at en del av strykemerkene er så tykke at de slipper buksen noen steder, men slik får det bare bli, at jeg heller stryker litt over innimellom.

Ukens låt: Spillelisten min for øyeblikket florerer av Ed Sheeran sin nye plate. Om jeg skal velge ut én tror jeg det er Castle on the Hill jeg hører aller mest på.

Ukens tanke: Jeg har tenkt en del på bloggen og om jeg skal skrive en del om russetiden og lurer egentlig på om det hadde vært interessant. Det kommer jo til å påvirke en del av hverdagen min fra nå av, så det er vel egentlig naturlig at jeg skriver en del om det, da dette er en livsstilsblogg.

 • Skrevet: 09.04.2017
 • Klokken: 19:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Klar for pensjonisttilværelsen?

 • Skrevet: 03.04.2017
 • Klokken: 22:00
 • Kategori: KorpsFor enkelte folk er korps noe av det teiteste og kjedeligste du kunne drømme deg om å være med i, men spør du oss som spiller i korps finnes det nesten ingenting som er bedre. For oss er helheten og hver ting individuelt fantastisk. Menneskene du møter, opplevelsene, samholdet, prosessen, konkurransenervene. Alt sammen.

Da jeg begynte i 3. klasse ønsket jeg så inderlig sterkt å begynne i skolekorpset at jeg begynte på kulturskolen. Det kan ikke sammenlignes en gang. Vi var en liten gruppe som spilte kornett sammen én onsdag i uken. Eller det kan sammenlignes med aspiranten og junioren, men langt ifra seniorkorpset. Da jeg begynte i 4. klasse var jeg endelig stor nok til å begynne i korpset, så i min gruppe var det meg og to gutter. En måned etter var det en gjeng som begynte, men i en egen gruppe. Før vi var ferdig med barneskolen hadde alle de sluttet.

Videregående virket det som om mitt kull ble testet. I løpet av to år var begge de to andre sluttet, og jeg stod alene igjen som den eldste i korpset. Det var egentlig kjekt å faktisk være den eldste, og ikke blant de eldste. Så i går kom dagen da jeg alene stod foran korpset og mottok 10-års vimpelen. 10 år i det beste skolekorpset i distriktet - det er litt av en bragd, eller hva? Ser vi på Rogalandsmesterskapet har jeg bare vært med på 1. og 2. plasser, og det synes jeg er vanvittig kult å kunne tenke på.

Om 3 måneder er NM for skolekorps over, og det vil også si tiden min i Førre Musikkorps. Selv om det var en bragd å få 10 år, er det også trist - for det vil si at mine 10 år snart er omme og jeg må sette fra meg instrumentet igjen på skolen. Så er jeg klar for pensjonisttilværelsen i alder av nesten 19 år? Ikke egentlig. Jeg har også som mange før meg en drøm om å gå ut av korpset som landets beste, så jeg tror ikke jeg hadde vært klar før jeg hadde den tittelen.

Men kanskje kommer jeg en dag tilbake og får nok en 10-års vimpel, men denne gang for arbeid i styret. Vi vet jo aldri, men Førre Musikkorps er jeg ikke ferdig med.

 • Skrevet: 03.04.2017
 • Klokken: 22:00
 • Kategori: Korps
 • Kommentarer: 1