hits

Utekos

  • 17.06.2017, 15:30

//BETALT INNLEGG

Sommerferien er til å ta og føle på nå. De som går på skole merker det med at i neste uke er det skoleavslutninger, og den siste tiden har det nok vært veldig slappe dager. Dager som har gått til filmer, klasseturer og mye annet kjekke ting. Egentlig det aller meste utenom faglige ting, hvis du ser bort i fra eksamener som en god del har vært gjennom.

Med ett forhåpentligvis litt sprekere oppmøte med sol kommer det en del grilling og utekos. Da er det en ting som er veldig viktig; nemlig hagemøbler! Enten der er til å spise den herlige grillmaten du nettopp har tilberedt, eller om det er for å ligge å sole deg i hagen. Uansett så kommer du deg ikke unna å ha en eller annen form for hagemøbel.

Selv elsker jeg når folk har paviljong eller en form for vinterstue, og er noe jeg virkelig ønsker å få meg selv en gang i fremtiden. Dessverre blir det fremtiden, og i mellomtiden får jeg bare hente inspirasjon fra de aller fleste. Finne ut hva jeg liker veldig godt, og hva jeg ikke liker i det hele tatt. Så på den måten er det kanskje like greit at hagemøbler ikke er noe jeg får kjøpt med det samme. I mellomtiden får jeg heller se på hvordan folk utnytter sin hage på det beste.

Et ønske om badekar

  • 10.06.2017, 11:40

//Reklame

Jeg er rett og slett utslitt etter å hatt medieeksamen de siste dagene og det kommer ikke til å bli så mye bedre med seminar hele denne helgen og ny eksamen som starter allerede mandag. Det er en påkjenning de aller fleste nok kjenner på og jeg kjenner at kroppen min lengter å legge seg ned å bløtlegges. Helst i ett badekar. Dessverre har jeg ikke ett badekar, og kan bare drømme og late som om jeg er i en av de situasjonene kvinner gjør i filmer - masse stearinlys, roser og kanskje ett glass med prosecco i hånden. Oppleves langt ifra galt! 

Nei, jeg tror jeg skal se lengselsfullt på bilder av badekar som f.eks dette fra bygghjemme!

 

Den perfekte sofaen

  • 19.04.2017, 15:21

//Betalt innlegg

Det er veldig rart for meg at om ganske så nøyaktig 2 måneder ser jeg klassen min bli uteksaminert, få vitnemålet og forsvinne til sine videre utdannelse. Selv om jeg selv ikke skal videre med en gang betyr det ikke at jeg kommer til å bli værende hjemme. Mest sannsynligvis kommer jeg til å flytte med kjæresten min hvor han havner på skole.

Med ett hodet som konstant tenker på leilighet, møbler og andre ting, tar jeg meg selv ofte i å studere andre sine møbler. Var det en fin sofa? Er den komfortabel å sitte i? Kunne jeg likt å hatt den selv? For slikt som sofa må være nøye planlagt. Den kan ikke være for stor etter som det er begrenset størrelse på leilighet vi kan finne oss, den skal kunne romme mer enn oss to slik at vi kan ha besøk, og det aller beste var om det var en mulighet for å bruke det til en sovesofa i tilfelle noen skulle overnatte.


Når det kommer til en slik sofa jeg beskrev, har jeg funnet en på cilli sin nettside. Dessverre tror jeg at den kommer til å være litt i dyreste laget for meg når jeg først flytter ut, om det er nå til sommeren eller så snart jeg har gjort meg ferdig som privatist. Allikevel tror jeg den hadde vært helt perfekt etter som at du kan dra ut på midten og så blir det til en sovesofa. Det er nesten litt deprimerende at jeg allerede har funnet den perfekte sofaen, når jeg mest sannsynligvis må kjøpe meg 

Jeg håper virkelig at det er flere enn meg som allerede nå tenker på potensielle møbler og andre ting du trenger til dagen du flytter ut. Møbler og alt interiør har en god del å si om deg som person føler meg, og derfor er det spesielt viktig for meg å finne de tingene jeg synes passer perfekt. Ting skal se bra ut, men det aller viktigste er komfort og hvor praktisk det er. I mindre leiligheter som vi mest sannsynlig kommer til å flytte til, må vi være flinke til å finne smarte lagringsmetoder som gjør at vi har plass til mer på mindre.

Om meg

Tanya S. Johnsen

19 år gammel jente med MS som blogger om livet sitt.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no