Mange baller i luften på én gang

  • 21.04.2016, 15:00

For bare noen dager siden kunne jeg klage på at det ikke var noe som skjedde, og at jeg ikke hadde noe bedre å gjøre på enn å se på serier. Hele dagen. På en måte kan du si jeg var ute å kjørte med den meningen der, men det var slik jeg følte det. Det var ikke noe som hadde fått interessen min. Nå i dag vil jeg heller si at jeg vet ikke når jeg skal få tid til å slappe av med tv-serier, etter som det er mye som skal gjøres.

Om ikke alt for lenge tar jeg turen til Sandnes for å treffe en mann med parkinson som jobber med grafisk design. Det er noe jeg virkelig kunne tenkt meg å jobbe med senere i livet, så det var kjempekjekt at han var villig til å la meg og naboen min komme for å snakke med han. Allerede har jeg flere ganger vært på nippet til å starte min egen nettbutikk, helt til jeg finner ut at jeg kanskje ikke har planlagt nok - og jeg foresten ikke er blitt 18 endå, som ofte er ett krav. Plutselig blir jeg så giret av å se hva han holder på med at jeg bestemmer meg for å jukse med alderen min, og si jeg er født i 1997? Hvis du kjente at det knyttet seg innvendig hos deg, så bare slapp av - jeg er kanskje blond utvendig, men jeg er ikke dum!

Noe annet som virkelig har gitt meg positiv energi var en telefonsamtale jeg hadde i går. Håper dette ikke var hemmelighetsstemplet, for jeg klarer virkelig ikke å holde inne gleden min. Jeg har nemlig blitt spurt om å skrive noen blogginnlegg for et magasin om unge med MS, noe som jeg synes var en kjempekjekk oppgave. For en jente fra ett lite sted som Førre er det stort å bli spurt om å gjøre noe slikt, og jeg kommer til å jobbe virkelig med å få ett godt resultat. Her skal det ikke bli noen raske tekster som ikke er lest gjennom før de sendes inn!

Markedsføringsprosjektet mitt blir ikke som planlagt, så selv om jeg kommer til å levere inn andre ting til lærerene mine, har jeg fortsatt tenkt til å gjennomføre det. Det vil si at jeg kommer til å jobbe med å lage en reklamevideo osv så fort jeg har muligheten til det. På ganske kort tid har jeg 4 videoer nå som må lages, og da skal jeg prøve å prioritere dem i rett rekkefølge. Det kommer ikke til å bli lett, men jeg tror jeg må prøve å holde meg selv hardt i skinnet.

Må nesten stille meg selv ett spørsmål - hvem trenger søvn? I dette øyeblikket har jeg så mange ting jeg ønsker og må gjøre, at det nesten frister å nedprioritere slike ting.

Om meg

Tanya S. Johnsen

18 år gammel jente med MS som blogger om livet sitt.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no