hits

tanya s. johnsen

Siden sist

  • Skrevet: 20.08.2018
  • Klokken: 15:23
  • Kategori: Blogg

Med K tilbake på skolen og meg tilbake i leiligheten fant jeg ut at jeg endelig skulle ta opp bloggingen igjen. Det ble en uanmeldt sommerferie, som jeg tror faktisk jeg virkelig trengte. Det har vært to måneder hvor jeg har brukt tid på meg selv og bare pleid min egen psyke. Det var akkurat ikke hemmelighet at jeg fikk en liten knekk i juni da jeg fant ut at jeg ikke kom til å studere til høsten, og jeg har hatt virkelig godt av disse to månedene for å fordøye ting og prøve å komme opp med en plan B. Dessverre eksisterer ikke den planen helt enda, men jeg tenkte jeg ihvertfall kunne dele litt siden sist?

NM skolekorps:
Jeg var i Bergen med Førre Musikkorps og fikk delta på mitt aller siste NM i skolekorps siste helgen av juni. Drømmen min har lenge vært å spille på den skikkelige scenen i Grieghallen, og takket være ekstra året mitt så kan jeg krysse det av på listen med ting jeg ønsket å gjøre. Vi kom på en 7. plass i 1. divisjon for de som er spesielt interessert, og jeg er utrolig takknemlig og glad for en slik avslutning i korpset. Mye bedre enn i fjor!

Bookstagram:

Jeg tok endelig opp lesing igjen og fikk lest totalt 15 (!) bøker på disse to månedene, og lagde meg også derfor en instagramkonto til ære for bøkene. Den heter @lesekroken og du kan følge den her, eller ved å klikke på bildet. Det ble også til at jeg opprettet en nouw blogg for å skrive anmeldelser om bøkene jeg leser, og lenken finner du på instagrammen. Følg meg gjerne om du også er interessert i bøker, eller bare vil se hva jeg leser.

Jeg ble 20!
Yes da, jeg er ikke lengre enn tenåring - trist? Ja! Merker jeg forskjell? Egentlig ikke. 

Tror ikke det var så mye annet spennende som skjedde denne sommeren etter som jeg bare har slappet av så mye som overhode mulig. Som sagt vet jeg ikke hva jeg tenker om fremtiden enda, men forhåpentligvis kommer det en dag til meg og forteller meg om jeg ønsker å studere, hva jeg ønsker å studere, eller bare en helt annen plan. Det jeg vet jeg virkelig har lyst til å gjøre er å endelig få skrevet en bok jeg har for meg i hodet mitt, så kanskje er tiden inne for det nå?

04.09.2018 kl. 23:37
Hei! Jeg vil først bare si at jeg er egentlig en sånn person som aldri pleier å legge igjen kommentarer på blogger jeg leser, uansett om det er positive eller negative tanker jeg har rundt det jeg leser. Jeg kom helt tilfeldig over bloggen din i kveld da jeg satt å prokrastinerte eksamenslesingen jeg hadde planlagt for kvelden (haha). Nå har det gått så langt at jeg har bladd meg gjennom hele bloggen din fra start til slutt, og følte nå at det var på tide for meg å legge igjen min første kommentar! Det jeg vil si er egentlig bare at jeg synes du skriver helt utrolig bra. Jeg elsker at du formidler og forklarer ting på en rett fram måte, som samtidig er skrevet slik at det er interessant å lese. Jeg håper du fortsetter å blogge, for jeg kommer i hvert fall til å fortsette å titte innom!

Klem fra Amanda, 20 år <3