hits

tanya s. johnsen

Mitt lille hjørne

  • Skrevet: 15.06.2018
  • Klokken: 15:30
  • Kategori: Interiør

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble så inspirert i går om å vise enda mer av leiligheten, og da kunne jeg ikke la være å vise dere favorittdelen min av leiligheten - nemlig mitt lille kontorområdet. For meg var det viktig å lage ett inspirerende område, som ville gi meg en god følelse. Derfor måtte jeg bare ha de søteste (etter min mening) av mummikrusene til å holde blyanter og penner i. Den lille prikken over i-en er også fjærpennen med blekk som jeg kjøpte i Harry Potter studioet i fjor høst.

For å skape en enda mer kreativ og inspirerende følelse vurderer jeg sterkt å bestille noen bilder fra desenio, men det får nesten bare komme litt etter hvert. Jeg er heller ikke helt sikker på hvilken type bilder jeg ønsker å ha over, så det og ett fargetema er vell nesten det første jeg bør bestemme meg for.

Må også skryte over hvor praktisk skrivebord jeg har lagd meg. Brukte to alexis (?) skuffer fra ikea, og kjøpte en ganske stor bordplate (50x120 tror jeg) til å ha over. På den måten kommer ikke imacen for nærme, og jeg har god plass til å gjøre all slags andre ting samtidig. Ganske ofte når jeg først sitter her oppe har jeg også macbooken ved siden av meg, så plassen kommer veldig godt med. 

Hva synes du om kontorhjørnet mitt?

Camilla Cecilia

17.06.2018 kl. 17:58
Så fint kontorhjørne! :D