hits

tanya s. johnsen

Litt farge til leiligheten

  • Skrevet: 14.06.2018
  • Klokken: 21:02
  • Kategori: Interiør

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi flyttet inn i leiligheten lovde jeg masse bilder og videoer for å vise frem helheten. Dessverre ble det ett litt mislykket forsøk, etter som jeg følte vi aldri satte noe personlig preg. Bortsett fra en vase, ett lerret og en grønn plante, ble det ikke noe spesielt hjemmekoselig. Vi har nedprioritert hele veien å kjøpe interiør som skulle gi oss følelsen om at dette er hjemme, men nå føler jeg det holder på å bli litt annerledes. Vi har også vært i en diskusjon litt om vi ønsket å finne oss ett nytt sted, men nå som vi blir værende tror jeg vi kommer til å fokusere mer på å få dette til å bli virkelig oss.

Etter utallige undersøkelser på galluppanelet har vi for eksempel fått de vakre kähler lysestakene, og for to uker siden fikk jeg gjennom å kjøpe en plante. Føler dette lille personlige preget har gjort at jeg elsker kjøkkendelen enda ett hakk mer enn før, og inspirerer meg til å prøve å gjøre flere ting rundt om i leiligheten. Alt har vært hvitt eller svart, så det ble deilig å få inn litt farge for en gangs skyld. Nå er spørsmålet om jeg klarer å holde liv i denne planten? Utrolig nok, mot alle odds, har jeg faktisk klart å holde liv i en grønn plante vi har (jeg har måtte sjekke at det ikke var plastikk, og det var det ikke), så bør vell være lettere når det er to?

Jeg tenker å prøve nå i sommer å vise litt av leiligheten for dere, og dele tanker om hvordan jeg ønsker å få ting etter hvert. Må nesten benytte mulighetene nå når det er så lyst ute, og dere kan se hvor fin leiligheten faktisk er om sommeren!