hits

tanya s. johnsen

GC: Siste dagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige innlegg jeg skrev skrøt jeg om skyfri himmel og 23 grader i skyggen, og i dagens innlegg må jeg bite meg selv i halen og si at det blåser kraftig, kommet flere regnbyer og "bare" 18 grader ute. På en måte skal jeg ikke klage for jeg har hatt ganske bra vær hele tiden mens jeg har vært her nede, men i dag er det min siste dag her og da hadde det vært en smule kjekkere om jeg kunne fått de siste solstrålene på kroppen min.

Nå skal jeg ihvertfall skifte ut av pysjen, gå ut og få i meg litt lunsj, før jeg kommer meg tilbake til leiligheten for å prøve å få ferdig innleggene jeg har tenkt på i over en uke. Innleggene ble helt nedprioritert da jeg fant ut at jeg ville mye heller sitte ute å få mest mulig sol på kroppen, fremfor å sitte inne og krangle med nettet for å se om det ville la meg laste opp bilder. Bildet for dette innlegget tok meg nesten 10 minutter før det ville laste seg opp. Om internett vil samarbeide kommer jeg til å forhåndspublisere innlegg både i morgen og søndag, om ikke kommer nok ikke innlegg før til neste uke mest sannsynlig.

Må faktisk skryte over meg selv og fortelle at jeg, utrolig nok, har jobbet med skole her nede. Jeg er nemlig bare 50 sider igjen med tekstsamling fra å lest hele vg1 norsk-boken min (på nesten 500 sider), og er klar for å gå videre til neste bok når jeg kommer hjem til Norge.

Ønsker du å få med deg når jeg publiserer innlegg er det bare til å følge bloggen min på facebook!

// Instagram: @tanyasjohnsen // Facebook: tanyaablogg //