hits

tanya s. johnsen

Denne ukens #01

  • Skrevet: 08.01.2018
  • Klokken: 12:47
  • Kategori: Blogg

Ukens motivasjon: Da jeg gjennopptok bloggingen var det veldig motiverende å se hvordan lesertallet økte for hver dag som gikk, og hvor mye jeg har hatt i det siste. 

Ukens kjiping: Må være sykehusbesøket mitt denne helgen som endte opp å få fjernet blindtarmen. Du kommer til å bli dypt savnet, så det er trist jeg ikke fikk skikkelig sagt hade til deg... Nei, nå har jeg kvittet meg med dette problemet, og det kan heldigvis ikke komme igjen.

Ukens høydepunkt: Det er både å komme meg på topp 130 listen her i landet og egentlig bare å få en rutine igjen i hverdagen. Selv fortrekker jeg dager hvor jeg står opp litt tidligere, så det har vært veldig godt å få det til igjen.

Ukens beste film/serie: Jeg har en guilty pleasure med å se på The Kardashians. Omtrent det eneste jeg ser på for tiden, men nærmer seg til til å gå tilbake til en seriene jeg faktisk holdt på med før jeg begynte på en gratismåned på sumo.

Ukens tanke: Hodet mitt har siden torsdag vært opptatt av usikkerheten om jeg skal velge å fortsette på medisinene mine, eller om jeg skal ta sjansen til å bli kandidat til en forskningsprosjekt. Jeg tror jeg har landet på avgjørelsen min, men skal i samtale på tirsdag med nevrolog for å bli helt sikker på dette.

Ukens mest leste innlegg: Innlegget jeg skrev basert på ukens tanke - Når boblen sprekker. Innlegget kan du lese her.

 

// Instagram: @tanyasjohnsen // Facebook: tanyaablogg //

Victoria Larsen

08.01.2018 kl. 13:20
Jeg håper det går fint med deg, etter og ha fjernet blindtarmen! God mandag :-)

Tanya S. Johnsen

08.01.2018 kl. 21:28
Victoria Larsen: Merker allerede en stor forskjell, så håper det går veldig fort før jeg fungerer som vanlig igjen. God mandagskveld til deg også :)