hits

tanya s. johnsen

Leilighet i boks!

  • Skrevet: 05.07.2017
  • Klokken: 14:40
  • Kategori: Blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trodde virkelig ikke at denne prosessen skulle ta så kort tid. Slikt jeg har sett det for meg kom vi til å se mange leiligheter, vurdere dem opp mot hverandre og få noen dagers tenketid. Ikke at vi skulle dra til Stavanger, ende opp med å se på bare én leilighet og så nå få beskjed om at vi skal få leie den? Da vi kom til leiligheten i går var jeg skikkelig spent på om den faktisk var så bra som finn-annonsen viste, og jeg kan si med en gang at jeg likte den enda bedre i virkeligheten. Megler sa med en gang til oss at det allerede var kommet tilbud på den, men han hadde holdt det tilbake på grunn av oss. Derfor måtte vi jo være rask i avgjørelsen og spurte etter frist til i dag klokken 12, men allerede på kveldstid i går så skrev vi til han at vi ønsket den.

Kjenner meg veldig giret nå, og gleder meg helt ekstremt til overtagelse som jeg tror er den 1. august. Leiekontrakten får vi i morgen, så nå gjenstår det bare å finne oss jobber igjen før vi er klar til å flytte!

Nei nå kribler det i hele kroppen og jeg må finne noe å bruke all energien min på nå. Klarer ihvertfall ikke å sitte i ro.

Hege Kristin

05.07.2017 kl. 16:07
så spennende :D

Tanya S. Johnsen

05.07.2017 kl. 22:47
Hege Kristin: Det er det :)