hits

tanya s. johnsen

Denne ukens #26

  • Skrevet: 02.07.2017
  • Klokken: 16:53
  • Kategori: Blogg

Ukens høydepunkt:
Det har vært helt vanvittig fint vær og veldig varmt! Dessverre har jeg ikke utnyttet det optimalt, men kjenner jeg bare smiler med tanken på hvor fint det egentlig har vært. Flere dager har det vært over 20 grader! Hvem trenger syden når du har Norge på sitt beste?

Ukens nedtur:
De siste dagene har våknet skikkelig kvalm, og spesielt når du våkner klokken 6 om morgningen hvor du ikke klarer å ligge eller sitte! Kroppen er ikke i slaget og jeg får heller ikke nok søvn,

Ukens innlegg:
Jeg har faktisk bare skrevet ett innlegg denne uken før i dag. Shame on me. Du finner det her.Ukens tanke:
Tankene mine for øyeblikket omhandler omtrent konstant å finne leilighet. Det er nesten eneste som står i hodet mitt, så håper vi finner i neste uke så jeg får plass til andre tanker også.

Ukens irritasjon:
Jeg var faktisk på nippet til å skrive ett innlegg om dette, nettopp folk sin holdning til røykeloven nå også går ut over el-sigaretter. Jeg er nå ikke en røyker, men jeg visste faktisk ikke at frem til i går kunne de røyke inne og steder hvor det ikke var oppmerking

Ukens sang: 

Akkurat nå:
Sitter jeg i sengen for meg selv og ser på How I met your mother samtidig som jeg skriver dette innlegget. Helt ærlig vet jeg ikke hvorfor jeg ser på denne serien, men har bestemt meg for at jeg skal komme meg gjennom alle 9 sesongen! Det er jo viktig med ambisjoner og mål i livet?

 

Hvordan har din uke vært?