hits

tanya s. johnsen

En spennende prosess i livet

  • Skrevet: 01.07.2017
  • Klokken: 16:24
  • Kategori: Blogg

Nå begynner en spennende prosess i livet mitt. Det har seg slikt at jeg flytter sammen med Kristoffer nå i sommer. Han har allerede fått en skoleplass i Stavanger, og mulig for at han får flere ved det felles opptaket. Jeg håper og tror at folk vil synes det er interessant å bli med i denne prosessen, det er jo ikke helt normale omstendigheter akkurat vil jeg selv påstå.

I neste uke skal vi på visning, vi er på konstant jakt etter deltidsjobber (vet du om noe så er det bare til å skrike høyt ut til oss) og etter vi finner oss ett sted så gjenstår hele flytteprosessen. Dette tenker jeg kan være kjekt å få filmet en del, om noen er interessert i det. Med mange ting som skal på plass før vi faktisk flytter er jeg veldig glad for at vi har over en hel måned på oss til skolestart faktisk kommer. Det er veldig greit å komme i en rutine i en ny leilighet før han begynner slik at dagene ikke er helt kaotiske.

Selv om jeg skal flytte ut nå, har jeg allerede bestemt meg for en rutine hvor jeg hver uke tilbringer ihvertfall én natt her hjemme. Det er fordi jeg har en ordning med skolen hvor jeg kan komme og gå, og fordi naboen min skal hjelpe meg med fagene hun selv har undervist i. På den måten tror jeg at jeg lettere klarer å få gjennomført de fagene som skal bli gjort dette skoleåret.

Kjenner meg litt nervøs for hele greia. Har ingen erfaring med dette, og sist vi flyttet var jeg faktisk ikke med på flytteprosessen selv en gang! Så dette blir spennende!

Skal/har du flyttet ut hjemmenfra? Hvordan var det for deg?

Victoria

01.07.2017 kl. 18:11
Så spennende! Ja, jeg har flyttet ut og trives veldig godt med det :-) masse lykke til!

Tanya S. Johnsen

01.07.2017 kl. 21:46
Victoria: Tusen takk! Det er virkelig spennende. :D

Thea Mariel

01.07.2017 kl. 20:05
Så spennende! Jeg flyttet ut fra hjemmet i september (?) i fjor, men skal mest sannsynlig flytte til en ny by i juli!

Tanya S. Johnsen

01.07.2017 kl. 21:47
Thea Mariel: Å så kjekt! Er en spennende prosess å flytte :)