hits

tanya s. johnsen

Utekos

  • Skrevet: 17.06.2017
  • Klokken: 15:30
  • Kategori: Interiør

//BETALT INNLEGG

Sommerferien er til å ta og føle på nå. De som går på skole merker det med at i neste uke er det skoleavslutninger, og den siste tiden har det nok vært veldig slappe dager. Dager som har gått til filmer, klasseturer og mye annet kjekke ting. Egentlig det aller meste utenom faglige ting, hvis du ser bort i fra eksamener som en god del har vært gjennom.

Med ett forhåpentligvis litt sprekere oppmøte med sol kommer det en del grilling og utekos. Da er det en ting som er veldig viktig; nemlig hagemøbler! Enten der er til å spise den herlige grillmaten du nettopp har tilberedt, eller om det er for å ligge å sole deg i hagen. Uansett så kommer du deg ikke unna å ha en eller annen form for hagemøbel.

Selv elsker jeg når folk har paviljong eller en form for vinterstue, og er noe jeg virkelig ønsker å få meg selv en gang i fremtiden. Dessverre blir det fremtiden, og i mellomtiden får jeg bare hente inspirasjon fra de aller fleste. Finne ut hva jeg liker veldig godt, og hva jeg ikke liker i det hele tatt. Så på den måten er det kanskje like greit at hagemøbler ikke er noe jeg får kjøpt med det samme. I mellomtiden får jeg heller se på hvordan folk utnytter sin hage på det beste.