hits

tanya s. johnsen

En god natts søvn

  • Skrevet: 02.05.2017
  • Klokken: 18:33
  • Kategori: BloggEller kanskje var det ikke en så voldsom god natts søvn jeg hadde i går, men den var veldig koselig! Jeg og K bestemte oss for i helgen at vi skulle overnatte i bilen hans på parkeringsplassen utenfor skolen som en russeknute. Etter konfirmasjon på søndag hadde vi en skikkelig vårrengjøring inni bilen, og i gårkveld før vi dro stappet vi bilen full av dyner, puter, pledd og sengemadrassen hans.

Var veldig rar, men også en vanvittig kjekk følelse å ligge i bagasjerommet på en bil utenfor skolen etter midnatt å se på Bones. Føltes nesten som om vi campet, og selv om jeg aldri har likt camping var dette veldig kjekt. Dessverre ble det bare 4 timer søvn på meg i natt etter som jeg våknet opp klokken 5 og da hadde jeg ikke mulighet til å sovne igjen.

Har vell lov til å være ekstra stolt over meg selv som med 4 timer søvn har vært på skolen, gjort ferdig og levert inn prøveeksamen samt vært på korpset og nå lager middag? Og kanskje løsningen min ikke er å sove 10 timer i døgnet, men bare 4? Det føles ihvertfall som at de dagene jeg har veldig lite søvn jeg er mest produktiv, men det er nok bare en tilfeldighet.

Jeg vil anbefale alle som har muligheten til å overnatte i en bil, gjøre det skikkelig koselig, og bare nyte livet. Selv er jeg åpen for å gjøre det flere ganger!

Emilie Skaget

02.05.2017 kl. 19:16
Åh, det hørtes kjempekos ut!! <3

Tanya S. Johnsen

02.05.2017 kl. 21:27
Emilie Skaget: Det var det! :D