hits

tanya s. johnsen

Livets late dager

  • Skrevet: 27.04.2017
  • Klokken: 20:19
  • Kategori: Blogg

Det er rart hvordan det konstant blir for meg at når jeg først har mye tid, har jeg ikke tid til noe. Jeg vet ikke om det er jeg som bare tenker for meg selv at jeg ikke må gjøre det med en gang, for jeg har jo god tid, eller om det er at jeg føler selv jeg har så mye å få gjort at jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang. Uansett hva det er så er det ett stort problem.

Forrige uke kom jeg meg heldigvis gjennom målet mitt for historien, men nå ligger jeg dessverre bakpå igjen. Skal prøve å få gjort noe så snart jeg har skrevet ferdig dette innlegget. Derimot har jeg klart å gjøre meg "ferdig" med mediaprøveeksamen som har levering på mandag. Jeg har fått lagd hele produktet mitt ferdig nå, og i morgen etter skolen skal jeg få filmet en video hvor jeg demonstrerer produktet mitt.Ser selv at jeg har forbedringspotensialer, og ting jeg kunne gjort enda bedre, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med produktet mitt! Det skal være en boks med ferdig tomatsuppe, kokt makaroni, litt ost og tortillachips i porsjonstørrelse. Middagstips til alle; det er vanvittig godt! Poenget mitt er at det skal være lett og lage, og produktene skal allerede være ferdig, bare tomatsuppen som må varmes opp før du tilsetter de andre tingene.

Men nå skal jeg få gjort litt historie, og i morgen har jeg tenkt å skrive klart mer enn ett innlegg så snart jeg er ferdig med å filme til media. Jeg liker å legge ut hver dag, og sitter bare igjen med en dårlig samvittighet for å ikke gjøre det.

LagreLagre