hits

tanya s. johnsen

Russeknuter

  • Skrevet: 22.04.2017
  • Klokken: 20:59
  • Kategori: Skole10 runder gjennom rundkjøringen? Check. Laserkontroll iført refleksvest med hårføner? Check. Gå inn i nærbutikk i bare håndkle og spørre etter sjampo? Check. 

Totalt var jeg med/vitne til 6 forskjellige russeknuter før jeg tok kvelden, men må si at den aller kjekkeste var å gå inn i en butikk i bare håndkle for å spørre om de solgte sjampo. Jeg hadde egentlig aldri tenkt å gjøre denne knuten, men hva er det folk sier? Yolo? Jeg trodde også det skulle være skummelt og kleint å gjøre det, men egentlig var det bare løye. Tror til og med de fleste kundene syntes dette var løye da fire jenter i håndkle kommer troppende inn en butikk og en femte i russebukse og åpenbart filmer dette. Viktig å forevige slike øyeblikk!

Så nå er spørsmålet - blir det å springe naken rundt skolen det neste jeg gjør? Foreløpig tviler jeg, men du vet jo aldri.

Må også si det var interessant å å ha laserkontroll da de aller fleste bilene sakket ned. Derfor lurer jeg på om de egentlig kjørte for fort og trodde vi var politi, eller om det var for å ha bedre tid til å se på oss hvor vi stod på begge sider av veien.

Hva synes du om russen og russeknuter?

 

Facebook HER, Instagram HER 

Julie Korsnes

22.04.2017 kl. 21:40
Åh, så gøy! Viktig å ha det gøy, og som du skriver - være litt yolo ;-) Ha en fin russetid <3

Tanya S. Johnsen

22.04.2017 kl. 21:47
Julie Korsnes: Tusen takk! Det er veldig viktig - også det å gjøre ting jeg egentlig ikke våger, men kanskje russetiden hjelper meg? :)

Victoria Larsen

22.04.2017 kl. 22:45
Så morsomt! :D

Tanya S. Johnsen

23.04.2017 kl. 11:21
Victoria Larsen: Det var det! :D