hits

tanya s. johnsen

Get to know me tag

  • Skrevet: 21.04.2017
  • Klokken: 21:22
  • Kategori: Blogg

I hvilken butikk ville du brukt alle pengene på et kredittkort?
Tror det hadde vært en bokhandel! Jeg elsker bøker og vet at som f.eks med Harry Potter ønsker jeg meg to eksemplarer til av hver eneste bok selv om jeg ble nettopp ferdig med å kjøpe dem. Jeg ønsker dem innbundet på engelsk og illustrert som de holder på med nå. I tillegg er listen min lang med andre bøker jeg kunne tenke meg.

Hva var ditt favoritt TV-program da jeg vokste opp?
Jeg husker jeg elsket noe som het Seventh heaven, så det hver eneste dag etter jeg kom hjem fra skolen med mamma. På Disney likte jeg også veldig godt Hannah Montana og er noe jeg fint kunne sett på enda faktisk!

Hva var din favorittleke som barn?
Ingen faktisk. Jeg likte ikke å leke, og om jeg lekte så var det skole med søskenbarna mine og jeg var alltid den flinke eleven (om du leste gårsdagens innlegg ser du nok at jeg ble påvirket og hadde snill-pike syndrom hvor jeg bare vil ha best mulig karakterer). Det jeg derimot likte som barn var å lese.

Hvor gammel er det eldste skoparet du har?
Her er jeg veldig usikker egentlig. Jeg har ett par svarte Kawasaki som jeg bruker på 17. mai når jeg går i toget jeg tror vi kjøpt i 7. klasse. Ellers kan det være noen Nike sneakers fra rundt samme tid som Kawasako (som jeg tror er eldre), men er usikker på om de er blitt kastet eller hva.

Kan du spille noen instrumenter?
Jeg kan spille flygelhorn, horn, kornett (kunne sikkert klart flere instrumenter i korpset om jeg hadde prøvd), piano så lenge det ikke er akkorder og kan litt blokkfløyte.

Hva er det mest nerdete du gjør på fritiden?
Jeg vet ikke om det kommer under kategorien nerdete, men for øyeblikket bruker jeg store deler av fritiden min til å spille pokemon go igjen. Mange vil også si at korps er veldig nerdete, noe jeg er veldig uenig, men kanskje det trumfer? 

Hva er din favoritt frokostblanding?
Cocopops er noe av det beste jeg vet. Når jeg er på ferie i syden er det gjerne frokost, lunsj, middag og kveldsen min. Da trenger jeg egentlig ikke andre matretter for jeg er såpass fornøyd.

Hva var den verste straffen du har fått på skolen?
Jeg ble en gang sendt på gangen for jeg lo av at det var blitt gjort "hærverk" i klasserommet. Noen hadde tatt teip, vann og fyrstikker på gulvet og åpenbart gikk jeg for langt ved å le av dette.

Hva var kallenavnet ditt i barndommen?
Tannå, så jeg brukte overalt Tanna på spill!

Har du noen merkelige fobier?
Jeg hater og kan ikke fordra tær, får en veldig ekkel følelse i kroppen min av det. Eneste jeg klarer å se på er min egne for jeg har tvunget meg selv til det gjennom mange år fordi jeg må jo klippe neglene etter hvert.

Hva er din favoritt pringles smak?
Den originale

Har du noen gang fått ett dikt eller en sang skrevet om deg?
Ikke som jeg kommer på, men jeg husket på barneskolen drømte jeg om at gutter skulle gjøre det. Var nok en liten romantiker på den tiden.

Henger du toalettpapiret mot eller fra veggen?
Toalettpapiret henger fra veggen slik at der du river er på utsiden.

Hva eller hvem er du "skap" fan av?
Kan vell ikke si jeg er en "skap" fan av dem, for jeg har vært fan veldig lenge, men nå er mye mer uskyldig og jeg gir ikke stort inntrykk om at jeg liker dem - One Direction. Louis Tomlinson fikk faktisk plass på russebuksen min.

Hva er fellestrekket med alle dine crush/forelskelser?
Dette er faktisk ganske morsomt for alle utenom én person på snart 19 år har hatt brunt hår. Beklager gutter, men dere må nesten ha brunt hår for at jeg finner dere attraktivt. Alle forholdene mine har vært med gutter med brunt hår.

Hvor og når hadde du ditt første kyss?
1. desember i 5. klasse i en "skog" hvor jeg og vennegjengen min var veldig ofte. Funfact: Han var den første kjæresten min og heter akkurat det samme som han jeg er i ett forhold med nå.

Hva er det verste dyret du har hatt?
Kan ikke påstå at jeg har hatt dyr, men hadde noen andre sine fisker i ett år og må si at jeg ikke var akkurat imponert over levetiden!

Pernille

21.04.2017 kl. 23:13
Så fint innlegg :)

Tanya S. Johnsen

22.04.2017 kl. 11:56
Pernille: Takk! :D

TINANNA

21.04.2017 kl. 23:56
Morsomt innlegg! Er også Hannah Montana fan, og kult at du kan spille så mange instrumenter :D

Tanya S. Johnsen

22.04.2017 kl. 11:57
TINANNA: Så bra du likte det! :D

Victoria Larsen

22.04.2017 kl. 01:01
Så artig å bli mer kjent med deg :)

Tanya S. Johnsen

22.04.2017 kl. 11:57
Victoria Larsen: Så kjekt! :D