hits

tanya s. johnsen

Den perfekte sofaen

  • Skrevet: 19.04.2017
  • Klokken: 15:21
  • Kategori: Interiør

//Betalt innlegg

Det er veldig rart for meg at om ganske så nøyaktig 2 måneder ser jeg klassen min bli uteksaminert, få vitnemålet og forsvinne til sine videre utdannelse. Selv om jeg selv ikke skal videre med en gang betyr det ikke at jeg kommer til å bli værende hjemme. Mest sannsynligvis kommer jeg til å flytte med kjæresten min hvor han havner på skole.

Med ett hodet som konstant tenker på leilighet, møbler og andre ting, tar jeg meg selv ofte i å studere andre sine møbler. Var det en fin sofa? Er den komfortabel å sitte i? Kunne jeg likt å hatt den selv? For slikt som sofa må være nøye planlagt. Den kan ikke være for stor etter som det er begrenset størrelse på leilighet vi kan finne oss, den skal kunne romme mer enn oss to slik at vi kan ha besøk, og det aller beste var om det var en mulighet for å bruke det til en sovesofa i tilfelle noen skulle overnatte.


Når det kommer til en slik sofa jeg beskrev, har jeg funnet en på cilli sin nettside. Dessverre tror jeg at den kommer til å være litt i dyreste laget for meg når jeg først flytter ut, om det er nå til sommeren eller så snart jeg har gjort meg ferdig som privatist. Allikevel tror jeg den hadde vært helt perfekt etter som at du kan dra ut på midten og så blir det til en sovesofa. Det er nesten litt deprimerende at jeg allerede har funnet den perfekte sofaen, når jeg mest sannsynligvis må kjøpe meg 

Jeg håper virkelig at det er flere enn meg som allerede nå tenker på potensielle møbler og andre ting du trenger til dagen du flytter ut. Møbler og alt interiør har en god del å si om deg som person føler meg, og derfor er det spesielt viktig for meg å finne de tingene jeg synes passer perfekt. Ting skal se bra ut, men det aller viktigste er komfort og hvor praktisk det er. I mindre leiligheter som vi mest sannsynlig kommer til å flytte til, må vi være flinke til å finne smarte lagringsmetoder som gjør at vi har plass til mer på mindre.

kreativemeeg

19.04.2017 kl. 15:44
Sofaen var veldig stilig :)

Victoria Larsen

19.04.2017 kl. 16:39
Kjempe fin!!

TINANNA

19.04.2017 kl. 19:05
Kjempe fin sofa, har en som er helt lik! Og jeg elsker den :) Og helt enig, møbler og interiør har mye å si for trivsel!

Tanya S. Johnsen

19.04.2017 kl. 22:25
TINANNA: Heldig! Har virkelig lyst på den når jeg flytter ut :)

Lilli

19.04.2017 kl. 20:31
Den var veldig fin :)