hits

tanya s. johnsen

Mine mest leste blogginnlegg

  • Skrevet: 14.04.2017
  • Klokken: 12:02
  • Kategori: Blogg

Tenkte det kunne være morsomt å se på de mest leste innleggene jeg har på bloggen, og de innleggene som har fått lesertallet mitt til å skyte til himmels i perioder. Det er ihvertfall interessant for meg, for det viser jo at det er ting folk interesserer seg åpenbart for. Hva er din favoritt blant mine innlegg?

Helvetesdagen
Ett innlegg om dagen da jeg fikk diagnosen MS, og hvordan jeg følte meg oversett av helsepersonell. Dette er kanskje ett av de mest personlige innleggene jeg har skrevet, for jeg viser en del følelser i dette innlegget.

Vil du ansette meg?
Ett innlegg om at jeg i grunn trenger en jobb. Dessverre var det ingen som hyret meg, så kjenner du noen som trenger folk er fortsatt all informasjonen i dette innlegget relevant. Tror det bare er alderen min som har endret seg.

Det er ikke løsningen
Ett innlegg om at jeg synes mange med MS flykter fra sykdommen og tror løsningen på livet bare er å få stamcellebehandling.

Nå må du stå opp!
Dette innlegget tror jeg gjorde at flere forstod fatiguen min, spesielt med tanke på at jeg prøvde på å gjøre en morsom vri på utmattelsen. Dette innlegget sammen med helvetesdagen var 2 av 3 innlegg som kom i ett magasin som heter Ung med MS.

Ha en fortsatt fin påskeferie!

 

 

Facebook HER, Instagram HER 

Marie Gjernes

14.04.2017 kl. 12:22
Mange gode innlegg! :)

Tanya S. Johnsen

14.04.2017 kl. 13:24
Marie Gjernes: Takk! :D