hits

tanya s. johnsen

Selvpromotering på høyt nivå

  • Skrevet: 12.04.2017
  • Klokken: 22:05
  • Kategori: SkoleTakket være russetiden fant jeg ut at jeg hadde muligheten til "gratis" selvpromotering. Jeg har såklart betalt for russekortene, men de skulle jeg ha uansett om jeg valgte det eller ikke, og derfor "gratis" selvpromotering. Jeg la nemlig til bloggadressen min, og føler selv at jeg var ett geni da jeg gjorde det. Totalt fikk jeg 600 russekort som jeg kan gi i hutt og pine, og da er det vell mulig å få en leser til og to?

Selv er jeg veldig fornøyd og glad over russekortet jeg endte opp med. Jeg var veldig tidlig klar på at jeg ikke vil ha noe om sex eller drikking på mitt, for selv om jeg synes det er løye på andre, er det noe med hvordan jeg selv hadde følt meg om jeg gav det videre til unger. Og de aller fleste som ber om russekort er unger. Jeg har ett fult prinsessetema på kortet mitt, og jeg passet derfor på at på russebuksen min måtte jeg ha en eller annen form for krone.

Jeg må også si at favorittingen min for øyeblikket er å gå rundt i russebuksen min og se unger som kommer springende og spør om kort. Det får meg til å smile over hvor lett det egentlig er å glede noen. Det skal nemlig ikke så mye til å passe på at jeg har nok kort i buksen min, for å så gi noen i løpet av en hel dag. Og er det noe jeg tror jeg kommer til å huske fra russetiden er det smilende til ungene når de tar i mot kortene.

Victoria Larsen

13.04.2017 kl. 00:04
Så artig! :)

Becca Alexandra

13.04.2017 kl. 02:02
Kult :D Hadde selv bloggen min på russekortet mitt ifjor <3

Tanya S. Johnsen

14.04.2017 kl. 13:24
Becca Alexandra: Smart å gjøre slikt! :D