hits

tanya s. johnsen

"Krigar"Jeddu! På fredag gikk jeg gjennom mitt livs andre dåp, men denne gangen husker jeg alt noe jeg synes er ganske greit. Og kanskje var det ikke den tradisjonelle metoden hvor presten har på seg en hvit kappe og heller vann på en skrikende unge mens han siterer bibelen, men det er vell bagateller? Torsdag kickstartet vi nemlig russetiden og på fredag var russensårlige dåp hvor du har 10 sekunder på deg på å drikke 0,33 av valgfri drikke. Tro det eller ei klarte jeg å helle i meg hele soloboksen uten å få resten over meg. De som kjenner meg vet at jeg normalt drikker veldig sent, så jeg er like sjokkert som dere at jeg fikk det til!

Om du ikke gjettet det fikk jeg dåpsnavnet "Krigar" basert på MS-diagnosen om jeg forstod det rett på de to som sendte det inn. Så når jeg går rundt med den hatten nå føler jeg meg som en levende versjon av Demi Lovato sin sang med navnet Warrior. Jeg er veldig fornøyd med navnet mitt, og tror ikke jeg kan tenke på noe som hadde passet meg bedre enn det. Spesielt med tanke på at jeg ikke vil være noe overfladisk, men noe mer så er jeg glad for at mitt har en dypere mening enn hva mange andre har.

Jeg tenker en del på om jeg skal prøve å få filmet til en video en del av de morsomme knutene jeg skal gjøre i den kommende måneden for så å enten dele underveis eller helt til slutt. Er dette noe som kunne vært spennende?

TINANNA

11.04.2017 kl. 00:01
Virket som et fint og passene navn for deg! <3 Hadde vært gøy og sett noen russeknuter, ja :D