hits

tanya s. johnsen

Uken som har gått - UKE 13

  • Skrevet: 09.04.2017
  • Klokken: 19:40
  • Kategori: Blogg

Ukens høydepunkt: Det er veldig vanskelig for meg å velge ett ukens høydepunkt nå etter som de siste dagene var veldig kjekke. Allikevel tror jeg at jeg ender opp på at vi hadde suprise-gullbryllup for besteforeldrene mine i går, og var veldig kjekt å se at det faktisk var en overraskelse, i tillegg til at det var veldig koselig å gjøre noe slikt for dem.

Ukens craving: Jeg har hatt utrolig lyst på nudler, sterke nudler siste dagene. Eller jeg har opplevd det en del i siste måneden at jeg har ett behov, men jeg aner ikke hvor jeg finner den smaken jeg kjenner i munnen min og jeg ikke vet hvordan jeg skal forklare. Om noen vet om noen thai/sterke nudler så setter jeg pris på tilbakemelding.

Ukens nedtur: Jeg har hatt feber hele denne uka og er heldigvis på bedringens vei nå! Har derfor vært minimalt på skolen og flere dager bare lå jeg langflat og ikke orket å bevege meg omtrent.

Ukens opptur: Få pyntet russebuksen min helt ferdig etter jeg begynte på den forrige søndag! Eneste problemet er at en del av strykemerkene er så tykke at de slipper buksen noen steder, men slik får det bare bli, at jeg heller stryker litt over innimellom.

Ukens låt: Spillelisten min for øyeblikket florerer av Ed Sheeran sin nye plate. Om jeg skal velge ut én tror jeg det er Castle on the Hill jeg hører aller mest på.

Ukens tanke: Jeg har tenkt en del på bloggen og om jeg skal skrive en del om russetiden og lurer egentlig på om det hadde vært interessant. Det kommer jo til å påvirke en del av hverdagen min fra nå av, så det er vel egentlig naturlig at jeg skriver en del om det, da dette er en livsstilsblogg.

Hege Kristin

09.04.2017 kl. 19:48
så fin uke <3

god bedring!

Tanya S. Johnsen

09.04.2017 kl. 21:45
Hege Kristin: Tusen takk! :D