hits

tanya s. johnsen

En overveldende følelse

  • Skrevet: 28.03.2017
  • Klokken: 16:25
  • Kategori: BloggDa jeg sendte inn kronikken min håpte jeg at jeg hadde fått til at den skulle være litt sterk, men mest av alt at folk kunne kjenne seg igjen eller å forstå situasjonen min. Jeg håpte noen skulle ta seg tid til å lese den, og kanskje få noen tilbakemeldinger på at jeg skriver bra, men jeg så ikke for meg at i nåværende situasjon har den nærmere 300 delinger og jeg har ikke telling på hvor mange gode tilbakemeldinger jeg har fått både på meg som person og vordan jeg har håndtert ting, samt skrivingen min.

Det er ingen hemmelighet at er det noe jeg elsker så er det å skrive og ha muligheten til å uttrykke meg, derfor må jeg også si at da jeg våknet etter hvilen min i dag og fant en melding fra naboen min hvor jeg kunne melde meg opp på gratis skrivekurs for å bli frilans magasinjournalist var jeg overlykkelig. Det er faktisk en ting jeg har tenkt på etter som hver gang noen har spurt meg om jeg ønsker å bli journalist har jeg svart "ikke egentlig, jeg vil kunne være merkbar i teksten". Og vell det har slått meg at de som skriver i magasiner, men det er jo overhode ikke mulig for meg som bare er meg og ikke aner hvordan jeg skal få til å selge videre tekster jeg skriver. Derfor har det vell i grunn bare blitt lagt langt bak i hjernen ett sted som jeg ikke skulle titte mer på.

Men da naboen min sendte i dag link hvor jeg kunne melde meg på ett skrivekurs, da fant jeg ut at jaggumeg skulle jeg gjøre det. Så får vi se da om at jeg en dag blir å finne i ett magasin, en nettside eller i avis om noe som ikke omhandler MSen min. For selv om jeg elsker å dele den biten av meg selv hadde det også vært så utrolig spennende å få gjort noe helt annet. For jeg har veldig mange tanker i hodet, tanker jeg gjerne kunne delt på en større platform enn min egen blogg.

Så vil jeg også avslutte dagens innlegg med å takke for alle som klikket seg inn på bloggen min, og folk som har sendt seg sin sykdommshistorie! Begge deler inspirerer meg på to vidt forskjellige måter, og det setter jeg virkelig pris på.

Kronikk ung med MS