hits

tanya s. johnsen

Vi tok med pokalen hjem

  • Skrevet: 20.03.2017
  • Klokken: 13:58
  • Kategori: Korps

Korps er gøy, og det er noe jeg liker å gjøre. Førre Musikkorps er ett korps jeg er utrolig stolt over å si at jeg har spilt i i 10 år. Vi har ett samhold som er fantastisk som gjør at vi får til fantastiske ting - som å være blant landets beste skolekorps innen Brass. I går var vi i RM og vi klarte å få med oss pokalen med 2. plass, 1. divisjon inngravert på. I år ble vi ikke best i Rogaland, men det gjør meg ingenting. For til en forandring konkurrerte vi også om å være best på Haugalandet, og det ble vi. Med 3 poeng over det neste korpset som hører til på Karmøy.

Jeg har lyst å skryte over hver enkelt av musikantene i korpset og få det forstått for alle hvorfor hver og en av dem var viktige for oss i går, og få frem hvorfor vi ikke kunne greid oss foruten en av dem, men det skal jeg ikke for da blir dette innlegget veldig langt. Istedenfor vil jeg skryte og si at korpsnivået vi har begynt å få i Rogaland er ekstremt, og som forhåpentligvis gir korpsene i Hordaland en utfordring i NM.

I løpet av helgen gjorde korpsene på Haugaland en fantastisk jobb. Jeg har ikke telt hvor mange korps som var i aksjon, men det jeg vet var at det var 3 ulike korps som vant i sin divisjon - 2 i brass og 1 i janitsjar, i tillegg til mange andre gode plasseringer korpsene her stod for. Det var til og med 2 korps fra Karmøy som i år deltok i 1. divisjon i tillegg til oss mot stavanger korpsene.

I år tok vi i Førre Musikkorps, Sevland Skolekorps, Torvastad skolekorps, Åkra skolekorps og Solvang & Skåredalen skolekorps pokalen med seg hjem, og derfor vil jeg også si at korps er kult. For haugalendingene hadde 3 av 7 førsteplasser. 

Victoria Larsen

20.03.2017 kl. 15:13
Fantastisk! Jeg ønsker deg en flott mandag :-)

Tanya S. Johnsen

20.03.2017 kl. 15:25
Victoria Larsen: Takk, du og! :D

Emilie Skaget

20.03.2017 kl. 15:44
Ååå nice :-D