hits

tanya s. johnsen

Den som venter på noe godt...

  • Skrevet: 09.02.2017
  • Klokken: 18:02
  • Kategori: Blogg

Av en eller annen grunn bestemte været seg som var begynt å gå mot "varmere" tider, å brått vende. De siste dagene har det vært minusgrader, noe som ikke er så godt for kroppen min som generelt ikke var så god for tiden. Konsekvensen av temperaturendringen er at jeg til nå bare har kommet meg opp av sengen én gang denne uken, og sover på langt på dag for jeg verker og konstant er trøtt og sliten. I morgen begynner jeg heldigvis sent så gjør at jeg skal ha sjans for å komme meg til historieprøven.

Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Om 2 uker befinner jeg meg i de varmere strøk, Spania, og selv om det ikke kommer til å være sydentemperatur vet jeg at det kommer til å gjør veldig godt for kroppen min. Jeg trenger virkelig den turen, og de siste to årene på dette tidspunktet har jeg vært der.

Jeg gleder meg til ett avbrekk fra kulden, og fra å føle at jeg ikke får til skolen. Slikt som det er nå er det bare ett stort fravær for øyeblikket, og selv om jeg vet det er godkjent, er det fortsatt fortvilende å se. Derfor kommer det til å bli herlig å ha en vinterferie og noen dager ekstra der nede.