hits

tanya s. johnsen

Korps på menyen - eller planen?

  • Skrevet: 30.01.2017
  • Klokken: 22:41
  • Kategori: Blogg

Det merkes at det bare er 5 dager til jeg sitter på scenen i Grieghallen og spiller under årets NM i brass. Siden fredag som var til den kommende er det planlagt øvelser hver eneste dag, i tillegg til at jeg fortsatt har litt puttel som må fikses på egenhånd og at jeg ikke klarer å spille gjennom soloen min nok ganger på egenhånd.

Kroppen verker og går på underskudd av søvn med øvelser og ting på sykehuset, men allikevel tror jeg ikke jeg har hatt slik spilleglede før som jeg har i dette øyeblikket. Etter 9 timer øvelse totalt i helgen og 3 i dag, tok jeg meg allikevel nesten en time på egenhånd. Siden jul har jeg klart å legge meg til gode øvelses vaner hvor jeg kanskje bare går 1-2 dager i uken uten å ha øvd.

Jeg vet jeg kommer til å være veldig fornøyd og stolt med meg selv når jeg går av scenen på fredag, uansett hvordan resultat viser seg på lørdag. For jeg har da overlevd en uke med intens øving, i tillegg til at jeg har lagt så mye arbeid i dette hjemme. Om jeg ikke er stolt over å holdt ut og overtalt kroppen min til å se at dette er bra for meg, da vet jeg ikke hva jeg skal være stolt over.