hits

tanya s. johnsen

Oppsummering & uke 4

  • Skrevet: 22.01.2017
  • Klokken: 19:35
  • Kategori: Blogg

Det har allerede gått nesten en hel uke (jeg la ut det forrige innlegget på tirsdag) så jeg føler tiden har gått veldig fort. Jeg har klart å gjøre nesten alle målene mine med å gå på tredemøllen hver eneste dag bortsett fra onsdag som er min fridag etter som jeg har 5 timer med korps. Jeg hadde også 2 dager denne uken hvor jeg ikke øve på soloen min for jeg hadde korps og for jeg var dårlig.

Jeg har konkludert med at kosthold og skole er noe jeg ikke kan gjøre like godt hver eneste uke, og tenker at de heller kan bli byttet ut innimellom. Denne uken er det uaktuelt for meg f.eks å fokusere på skole etter som jeg skal ha medisiner som gjør at jeg er dårlig og fordi jeg skal bli testet på sykehuset i nesten to hele dager. Det er såpass utmattende, så å få til noe mer skal litt til. Det er også grunnen for at jeg ikke har økt skikkelig på tredemøllen som jeg først hadde tenkt til, for jeg har også seminar hele helgen og må prioritere krefter etter det.

Ellers kom jeg meg ganske godt i mål synes jeg med forrige uke, og håper jeg får til en like god uke eller bedre nå. Håper alle har hatt en fin søndag, og ønsker dere en riktig fin uke!