hits

tanya s. johnsen

Min hjelp i hverdagen

De aller fleste trenger en eller annen form for kosttilskudd. I utgangspunktet trenger jeg omega3 for jeg ikke spiser fisk og jern for lavt jernnivå noe som resulterer i svimmelhet. Etter MSen fikk jeg store problemer med skjelvinger i kroppen, og begynte også å ta magnesiumtabletter. På det meste tok jeg 5 tabletter om dagen som bare var kosttilskudd (hadde dette bare vært frukt og grønt...), i tillegg til andre tabletter, og jeg burde nok hatt Vitamin D også.

Som du sikker skjønner så ble det veldig mye, og ikke spesielt kjekt å sove borte hvor folk fikk se den store medisinboksen min. Og selv om jeg var flink og tok alt hver eneste dag, kjente jeg jo at det ikke var nok for kroppen min. Skjelvingene mine var der enda, jeg opplevde til tider å bli svimmel osv. Etter jeg begynte med noe som heter Xtend fra Zinzino tar jeg fortsatt 4 tabletter om dagen, men nå er det 2 om morgningen og to om kvelden. Jeg kan heller ikke huske sist kroppen min var i så god form etter jeg fikk MS, som da jeg begynte på disse.

Tro meg, jeg var ganske skeptisk da broren min fortalte meg om disse tablettene som tydeligvis kunne "kurere" og fortalte at moren til en kompis gikk på dem, og hun ble mye bedre med sin MS på grunn av dem. Det var ikke før etter en måned og tablettene han hadde stående hjemme var blitt tom, og jeg gikk noen dager uten dem at jeg forstod hvor god de hadde vært for kroppen. Plutselig var alle skjelvingene tilbake, og jeg var like dårlig som før jeg begynte på magnesium til å begynne med. Jeg klarte ikke å holde oppe instrumentet omtrent en gang, for kroppen min var så utslitt.

Det neste steget for meg er å begynne med en olje som blandes ut i vann i tillegg. De to produktene sammen skal fungere ganske bra sammen, men jeg kjenner det sitter langt inni meg etter som jeg mener det er flytende medisin. Jeg har smakt sitronsmaken, og den er virkelig ikke galen, så nå gjenstår det å få det mentale på plass.

Kombinert og hver for seg har begge produktene en rekke med vitaminer og andre ting som kroppen din trenger for å fungere skikkelig. Det er bra for de som er syke og friske, og etter min mening er det virkelig å anbefale. Det oppleves ikke forandring nå du begynner på tingene, men stopper de kan jeg garantere at det merkes på kroppen. De to siste ukene har jeg vært veldig dårlig til å ta om kvelden, og jeg kjenner at skjelvingene mine er tilbake i en svak grad.

Du kan finne alle produktene deres her.

Cecilie

19.01.2017 kl. 21:02
Jøss, bra det virker :)

Oddbjørg

19.01.2017 kl. 21:32
Går også på zinzino og jeg ELSKER DET!!!

http://tanyaa.blogg.no/1484855229_min_hjelp_i_hverdagen.html

Tanya S. Johnsen

19.01.2017 kl. 22:02
Oddbjørg: Jeg også! :)