hits

tanya s. johnsen

Året som gikk

  • Skrevet: 02.01.2017
  • Klokken: 17:34
  • Kategori: Blogg

Et år er over, og ett nytt år har allerede startet. Mange har klagd over hvor forferdelig 2016 har vært, mens jeg er faktisk veldig fornøyd med hvordan det er blitt, og vet at jeg ikke kunne gjort det stort bedre. Her er en kort oppsummering av mitt år; 

I februar deltok jeg i NM med voksekorpset, og bare noen dager etterpå dro jeg, mamma, mormor og morfar til Spania og ble der i noen uker. Jeg kom hjem igjen  tidsnok til at skolekorpset skulle delta i RM hvor vi gjorde det relativt bra.

I mai ble det veldig travelt med at klassen min dro på studietur til Oslo hvor jeg var på Brille, Senkveld med Thomas og Harald og fikk gjort mye annet kjekt før 17. mai og notene til NM i skolekorps ble delt ut. I juni deltok nemlig Førre Musikkorps i NM med et speisalkomponert stykke til oss - The Dordistone som tar utgangspunkt i en historie fra Førre. I denne perioden ble jeg også kontaktet for å være med i ett magasin om å være ung med MS, og skrev innlegg som kom med.

Sommeren var ganske rolig, men jeg brukte mye tid på kjøretimer for å få dem ferdig til jeg ble 18 og tok sertifikatet i slutten av august. Kjæresten min tok en måned tidligere enn meg, noe som gjorde at det var mange sene kvelder med kjøring. Jeg ble også kontaktet av dagbladet for å bli med i en liten del av en større artikkel om å være åpen om sykdom på sosiale medier.

Høsten gikk fort som bare det med at jeg begynte i 3. klasse, dro til Tjøme på MS-leir en helg, høstferien dro korpset til Manchester og voksenkorpset deltok i Siddis Brass hvor jeg faktisk spilte solo på det ene stykket. Jeg husker ikke nøyaktig når, men var rundt denne tiden jeg fikk det ferdige resultatet av Ung med MS i posten.

Alt i alt var dette et godt år hvor jeg fikk opplevd utrolig mye spennende, og jeg bare gleder meg til å virkelig ta fatt på 2017. De neste dagene har jeg tenkt å planlegge en del om hva jeg vil gjøre med bloggen, hvor jeg vil komme med den, og hva som må til. Så får jeg virkelig håpe at jeg klarer å gjennomføre dette.

lisarorvik

02.01.2017 kl. 18:05
Så herlig innlegg, fine bilder :)

Tanya S. Johnsen

02.01.2017 kl. 19:35
lisarorvik: Takk! :)

02.01.2017 kl. 20:11
Goe kakå mi:))

Hannehm

02.01.2017 kl. 22:24
så herlig :)