hits

tanya s. johnsen

I'm Lovegood

  • Skrevet: 25.10.2016
  • Klokken: 15:19
  • Kategori: Blogg


Som en start på russetiden arrangeres det hvert år utkledningsdager på de fleste skolene for russen. I går trappet jeg opp på skolen i rosa pysj, pute under armen og en krone for å være en Trøtt Tornerose. Temaet var altså forbokstaven, og det var noe av beste jeg klarte å komme på der og da. I dag derimot gjorde jeg mye mer ut av det og kledde meg opp som en karakter i favoritt film/boken min - nemlig Luna Lovegood i Harry Potter. Ikke bare er hun personen jeg ligner mest på på utseende av karakterene, men hun er også i det huset jeg kommer i. på alle tester jeg tar. 

Brillene hun har på seg fant jeg en mal på google som jeg skrev ut, limte på papp og la på aluminiumsfolie på. Du ser det kanskje ikke, men de er på hodet mitt på bildet over, men lyset gjorde at det forsvant litt. Ellers skrev jeg også ut Ravnklo-logoen som jeg brukte teip for å feste på jakken, og resten fant jeg i mitt garderobeskap, bortsett fra slipset som jeg lånte fra pappa.

Selv ble jeg veldig fornøyd med resultatet, og det va faktisk lettere å få til enn hva jeg hadde trodd. Jeg aner ikke om folk forstod hvem jeg var, men jeg følte meg ihvertfall som Luna Lovegood, og det eneste som manglet var at det faktisk kom magi ut av pinnen jeg hadde til tryllestav.

Hva synes du om kostymet mitt? Og hva/hvem ville du kledd deg som? 

LagreLagre