hits

tanya s. johnsen

Teaser - Juleshow

  • Skrevet: 20.10.2016
  • Klokken: 11:39
  • Kategori: Korps

Hvert år arrangerer skolekorpset mitt, Førre Musikkorps, ett juleshow hvor vi spiller mye ulikt. Meningen er at det skal være noe for alle; gamle og unge, voksne og barn. Familier skal kunne komme å se på, men at også vennene til oss musikanter skal ha gleden av å se det. Noe jeg mener det gjør - for det er julemusikk som de aller fleste vil like og synes er koselig. For meg er det ihvertfall ikke jul før vi har hatt juleshow!

I går da jeg våknet fant jeg ut at jeg ville allerede nå dele med omverden at i år skulle korpset ha show igjen, etter vi i fjor droppet det til fordel for en annen konsert. Jeg håper det ihvertfall faller i smak for folk med en teaser, og ikke bare en plakat - som vi også kommer til å lage etter hvert. Kommer nok til å skrive litt mer om juleshowet på bloggen etter som det er noe jeg er veldig glad i - og det er jo en del av livet mitt, noe som er trist etter som det er siste år jeg sitter der som medlem i korpset.

Bor du på haugalandet, og gjerne lengre vekke, og ikke vet hva du skal gjøre enten 16. eller 17. desember - så er juleshowet vårt i gang ihvertfall! Det blir spilt julesanger, solister som synger og litt show - noe for enhver. 

NB: Vil anbefale folk å ta på høyest oppløsning når de skal se videoen.