hits

tanya s. johnsen

Redigering & planlegging

  • Skrevet: 18.10.2016
  • Klokken: 20:56
  • Kategori: Blogg

God kveld!

En stund nå har jeg gått å tenkt på om jeg skulle kjøpe meg en iMac, og i dag kom dagen da jeg trippet inn på Eplehuset og kom ut igjen med en stor pc "under armen". Dette tror jeg kan være med på å hjelpe meg å gjøre bloggingen mer skikkelig, og det å bli flinkere til å lage videoer. Derfor akkurat nå sitter jeg og redigerer vlogen fra Manchester, samtidig som jeg leser litt rundt og prøver å finne ut hvordan jeg skal bli en flink blogger. Hva som skiller seg ut, og hva som skal til for at dere vil klikke dere inn på akkurat denne bloggen, og ikke hvilken som helst annen.

Kjenner jeg er veldig giret og inspirert for øyeblikket, og håper virkelig dette fungerer! Blant de tingene jeg har lest meg opp på er det å finne litt mer ut hva dere lesere ønsker å ha. Derfor håper jeg virkelig dere vil legge igjen en kommentar på innlegget om hva dere ønsker jeg skal dele. F.eks så redigerer jeg nå englandsvideoen, men er noen interessert i å se hva jeg kjøpte meg? 

Håper noen vil ta seg tid til å legge igjen en kommentar om tips, for jeg ønsker virkelig å skrive hva dere - leserne mine - vil ha!

Svans

18.10.2016 kl. 21:18
Innkjøpsvideo<33

REBECCA HOLDER

18.10.2016 kl. 21:32
Så morsomt med en iMac, gleder meg masse til å se hva som kommer videre av videoer :D