hits

tanya s. johnsen

Endelig er det kommet!Sent i april ble jeg kontaktet om jeg ønsket å være med i ett magasin som heter Ung med MS. De hadde oppdaget bloggen min, og selvfølgelig sa jeg ja til å være med! Å fortelle andre om MS er jo en av hovedårsaken bak bloggen min, og det å få mulighet til å fortelle andre unge som får diagnosen var bare en kjekk mulighet.

Jeg fikk to doble sider i magasinet hvor jeg skrev noen innlegg på bloggen som var ment for magasinet. Innleggene er; Helvetesdagen hvor jeg fortalte om min opplevelse den dagen jeg fikk diagnosen, Venner og omgangskrets hvor jeg forteller hva som skjedde med det sosiale, og "Nå må du stå opp!" som beskriver hverdagen min med fatique.

Selv syntes jeg det var veldig spennende å bli kontaktet i forbindelse dette magasinet, og nå er målet mitt egentlig å begynne med foredrag om sykdommen. Jeg håper virkelig at folk synes det er nyttig å lese min historie, selv om den ikke er noen rosa skyer i mine øyner.

Om du som leser det ønsker å få magasinet selv, som tar opp temaer relevant til unge (både jenter og gutter) er det bare til å ta kontakt med MS-forbundet. Jeg er ikke helt sikker på hvordan, men tror det er mulig å skrive til dem både på facebook og mail. De har også publisert magasinene Mann med MS og Kvinne med MS som jeg tror er samme opplegget som dette, men med stoff relatert til dem.

Henriette Celin

29.08.2016 kl. 20:28
Så gøy! skjønner at du vil holde foredrag og. Da spres jo budskapet enda mer (:

Tanya S. Johnsen

29.08.2016 kl. 20:31
Henriette Celin: Ja, det er liksom det! Så hadde vært fantastisk om jeg en dag fikk den muligheten også :)