hits

tanya s. johnsen

#Undertheumbrella

Visste du at 1 av 3 nordmenn opplever i sitt liv å bli rammet av en eller annen hjernesykdom? I anledningen av Hjernens dag (22. juli) har European Federation of Neurological Associations (EFNA) et mål om å spre ett budskap om hvor mange som er rammet. Together under the umbrella, eller #undertheumbrella er en aksjon som skal være med på å få økt forskning på hjernen og få utviklet det behandlingstilbudet.

Som en MS-pasient er jeg en av av de som har en hjernesykdom. Selv er jeg fornøyd med forskningen og det medisinske utvalget vi har til nå, men jeg vet at begge deler kan bli enda bedre for både  MS og utrolig mange andre hjernesykdommer. Med økt forskning kan de en dag klare å finne en medisin som kurer oss, og ikke bare bremser ned skadene. Derfor er det viktig for meg å legge ut ett bilde på sosiale medier i dag med en paraply og skrive #undertheumbrella.

SiljesWorld

22.07.2016 kl. 19:16
Å gud for ett viktig budskap! Visste Ikkje at det var Hjernens Dag i dag! Ha en riktig fin dag videre <3

Tanya S. Johnsen

22.07.2016 kl. 20:55
SiljesWorld: Nei, det visste jeg ikke før her om dagen selv, men fant ut at det var noe jeg ønsket å formidle, for det er jo ett viktig budskap! Tusen takk, du også <3