hits

tanya s. johnsen

Guilty pleasure

  • Skrevet: 23.06.2016
  • Klokken: 12:05
  • Kategori: BloggKan si det slik at media har gjort meg veldig kresen på foto og filmutstyret mitt, så plutselig var ikke Canon EOS 600D godt nok for meg, selv om jeg ikke har hatt det i så alt for mange år og jeg har elsket det. Har også falt litt for skolens utstyr noe som er problematisk etter som vi ikke får låne over ferien, og helst ikke skal ha det hjemme mer enn én dag om gangen. Kjipt når jeg plutselig får ett ønske om å ta bilder, og jeg har begynt å få litt fotooppdrag. 

I forrige uke fikk jeg meg da bestilt litt kamerautstyr; Canon EOS 70D, Olympuskamera og en ekstra Canon-linse, og i dag våknet jeg til melding om at det ar kommet og klart til å hentes! Gleder meg virkelig til å få prøvd ut utstyret mitt skikkelig. Canonkameraet har jeg brukt en del de to siste årene på skolen, så jeg vet hva jeg kan forvente av det, og jeg mener på at jeg kjøpte den samme linsen som jeg som oftest har brukt på skolen. Derfor er det mer Olympuskameraet jeg er nysgjerrig på. Har hørt ganske mye positivt om det, så dette gleder jeg meg virkelig til å få brukt!

Jeg valgte å kjøpe meg disse to kameraene fordi det ene passer perfekt til portrettbilder, og mer skikkelig oppstilte som skal være gode, mens Olympuskameraet tenker jeg er mer ett kamera jeg kan ha med meg overalt, og er lettere å plassere i vesken fordi det er lite og lett, i motsetning til det andre. Har hørt mange si det er det perfekte feriekameraet fordi det er så lett å ta med. I tillegg så kan jeg nå begynne å lage videoer tenker jeg! :) 

Har du noen erfaringer med disse kameraene?