hits

tanya s. johnsen

7. plass i Norge!

  • Skrevet: 19.06.2016
  • Klokken: 19:28
  • Kategori: Blogg

Nok en gang vil jeg starte innlegget mitt med livet er herlig, og jeg føler jeg har hangover (selv om jeg ikke vet hvordan det er, og jeg ikke har drukket noe alkohol). Startet dagen i går like før 8 og avsluttet den ikke før 2 i natt. Korpset deltok nemlig på Norgesmesterskap i skolekorps, og var da hele dagen i Stavanger (kom ikke hjem før like før 12), og avsluttet korpsåret med sosialtsamvær. Derfor har dagen i dag blitt en lat dag i sengen og på sofaen, samtidig som jeg faktisk har klart å rydde litt på rommet.

Tilbake til NM; Over på youtube videoen kan dere høre fremførelsen våres i går. Jeg er skikkelig stolt over at vi er det 7ende beste skolekorpset i landet, for korpsnivået i Norge er vanvittig høyt! Tror ikke jeg våger å høre vinnerkorpset om de legger ut sin fremførelse for ikke bare er de Norgesmesterne, men de vant også i EM for bare ett på måneder siden! PS: Hører dere 8.20-8.45 ca hører dere flygelhornsoloen min!

I neste uke kommer jeg til å få ett par ting i posten som jeg gleder meg til å vise dere, så følg med!

Ha en riktig god søndagskveld!

Julianne

06.07.2016 kl. 23:23
Fyfaaaader så bra!! åårh, eg sko virkelig ønskt eg valgte å hørra på dåkker istedenfor å bli med sveio skulekorps til kongeparken (sjøl om det og var dødsgøy!!)

Eg har kje akk leita da, men sykt gøy at du la ut videoen på bloggen din! Det e heilt sjukt kor flinke dåkke e blitt siden eg var med for sånn 4 år siden elns, og så mangen dokker e!! Kjempegøy!