hits

tanya s. johnsen

Endelig helg!

  • Skrevet: 12.06.2016
  • Klokken: 17:40
  • Kategori: Blogg

Helgen er vel egentlig over? For de aller fleste ihvertfall, men for meg har den nettopp begynt. Fra fredag til i dag hadde vi seminar med korpset - det er nemlig NM på lørdag(!!) og det krever en del forberedelser. Normalt er det overnatting på skole hele den tiden, men jeg dro hjem like etter vi hadde øvd i går for jeg har nemlig klart å bli syk. For å overleve litt øvelse i dag har jeg måtte tatt flere smertestillende for minimalt med spilletid. Har ett lite håp om at det går over denne natten, for er jeg syk på onsdag får jeg dessverre ikke medisiner for MS'en noe som kroppen min virkelig trenger. Rart hvordan kroppen sier at nå er det på tide med påfyll.

Nå skal jeg ihvertfall nyte de neste dagene med å slappe av og 4 øvelser med korpset før vi drar til Stavanger på lørdag. Gleder meg utrolig mye, og det skal være godt å få NM overstått nå, for kroppen min trenger virkelig en pause. Det som er trist oppi alt dette er at det vil si 2 måneder uten noen form for øvelse før jeg starter på mitt siste år i skolekorpset. Det er sykt å tenke på at neste tirsdag er jeg ferdig med alt for denne gang, og i august skal jeg starte på mitt siste offisielle skoleår på videregående og mitt siste år med korpset.

Ønsker alle sammen en virkelig fin søndagskveld og en fin uke! 

Maren

12.06.2016 kl. 17:49
Åjjj så spennende da:). Da må du jaggu bli frisk:). Ønsker dere all mulig lykke til på lørdag, jeg heier på deg og korpset:). Ønsker deg en fin slutt på helgen og ei knall fin uke:).

Tanya S. Johnsen

12.06.2016 kl. 18:06
Maren: Tusen takk! :D

Henriette Celin

12.06.2016 kl. 18:17
Du får ha god bedring, og lykke til med NM ^^

Tanya S. Johnsen

12.06.2016 kl. 18:55
Henriette Celin: Tusen takk! :)