hits

tanya s. johnsen

Foto wishlist

  • Skrevet: 22.05.2016
  • Klokken: 19:45
  • Kategori: Blogg

Olympus E-PL7 m/14-42mm EZ
Jeg har siklet etter dette kamera i over lang tid. Det er en fantastisk størrelse som gjør at det er lett å ta med seg, i motsetning til de speilrefleksen jeg har nå. Da kan jeg skille mellom bilder jeg tar på tur og når jeg virkelig legger sjelen min i hva jeg fotograferer. Har også lest meg frem til at dette kameraet skal ta relativt gode bilder og er lett å håndtere. Så må vi ikke glemme det lekre utseendet! Det er noe som jeg definitivt skal prioritere på å få kjøpt.

Kameralinser
Nærbilder, protrettbilder, landskap osv. Det er så mange ting å ta bilder av og det krever ulike linser. Dessverre tror jeg ikke det finnes en linse enda som er billig og klarer å opprettholde alle disse tingene på en god måte. Så i mellomtiden til den linsen blir oppfunnet må jeg nok ha flest mulig til hvert sitt bruk.

Hvordan jeg skal få råd til disse tingene vet jeg enda ikke, men det skal jeg jobbe med. Som allerede nevnt er Olympuskameraet hovedprioriteten min, så satser på at jeg får inn litt penger til 18-årsdagen min som gjør det til en litt lettere prosess. Håper på at jeg får kjøpt meg det før jeg drar til England i høstferien, så får vi se hva som skjer.

Hvilket kamera har du? Noen anbefalinger/erfaringer du ønsker å dele?

lisarorvik

22.05.2016 kl. 21:10
Så fine Øsnker :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

22.05.2016 kl. 21:29
Flotte ønsker! skulle gjerne hatt et nytt objektiv til kamera selv ^^

Hannehm

22.05.2016 kl. 21:41
herlig :)

Helene

23.05.2016 kl. 17:47
Har dette kamera, det er kjempe pent å se på. tar ikke så stor plass heller, har ennå ikke kjøpt linser til det, linser er så dyre =(