hits

tanya s. johnsen

Jeg beklager

Dette innlegget ble skrevet på grunn av denne "artikkelen". 

Jeg beklager for at jeg kommer fra en lykkelig familie. Jeg beklager for at vi består av en mamma, en pappa, to brødre og meg som lillesøster. Jeg beklager virkelig for at vi er sjeldne. Og jeg beklager for at jeg ikke beklager for at vi har det fint sammen. At vi lever i ett hus sammen, spiser innimellom middag sammen, krangler, har interne vitser osv. Jeg beklager til deg som ikke kan godta at familier som oss finnes, og skal bli satt pris på. Bare fordi vi er vanlig.

Enkelte blir provosert av å farsdag, morsdag, plakater som viser en lykkelig familie slik som min. Da skal jeg si deg at jeg blir like provosert på deg! Bare fordi din familie ikke er slik som min, betyr det ikke at våres familie ikke kan vises frem. Nei, ikke alle har en mamma, en pappa eller foreldre. Men jeg er så heldig at jeg har begge deler. Hvorfor er det greit for andre at familier med to mammaer, to fedre osv skal vises frem, men ikke min?

Tro meg, jeg synes det er en god ting at vi har kommet så langt i samfunnet nå at det er lov å ha annerledes familier enn før. Jeg er spesielt glad for at vi i Norge er kommet så langt, at vi ikke ønsker å spytte på folk som er annerledes. Jeg bare håper inderlig at vi kommer enda lengre at faktisk gammeldagse familier også er godkjent nå.

Men om det er så vanskelig for dere andre at vi feirer farsdag for de som er så heldig å ha en mannlig rolle i sitt liv (trenger ikke nødvendigvis å være en far!), da synes jeg vi skal droppe dager som valentinsdagen. Venninnen min har dessverre ikke en kjæreste, og har ikke hatt det på en stund, så for henne er det en dag som ikke burde eksistert. Det er bare en påminnelse om hva hun ikke har.

Jeg beklager for at jeg kommer fra en fantastisk familie som består av mamma, pappa, de to storebrødrene mine og meg. Jeg beklager for at i disse moderne tider har folk glemt at familie ikke nødvendigvis er som min, men noen som bor sammen - og har det fint i felleskap. Jeg godtar din, om jeg leser om det i avisen, på plakater eller bare ser dere. Så vær så snill å godta min.

http://hevhodet.blogg.no/

25.04.2016 kl. 22:14
Så utrolig fin blogg du har og ikke minst, veldig pen jente :) Håper du har hatt en fin og god helg <3

Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, blir gjerne med om du vil. Ha en fin kveld :)

Tanya S. Johnsen

25.04.2016 kl. 22:16
http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk! Ha en fin kveld du også:)